ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη προβολή της Καλαμάτας αύριο σε έκθεση στο Περιστέρι

0

Εκδηλώσεις για την Καλαμάτα, θα οργανωθούν στο Άλσος Περιστερίου αύριο από τις 5 μ.μ. και μετά. Συγκεκριμένα θα είναι αφιερωμένη η αυριανή ημέρα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της έκθεσης «Κρασί, Μέλι, Λάδι & Ελιά, η Αυθεντική Ελλάδα».

Στις 7.30 μ.μ., ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης θα υποδεχθεί την αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας στην είσοδο του Άλσους Περιστερίου και θα ακολουθήσει περιήγηση στον εκθεσιακό χώρο και παρακολούθηση δρωμένων στην πλατεία που αυτός διαθέτει.
Στις 8.45 μ.μ., το Λύκειον των Ελληνίδων Καλαμάτας θα δώσει χορευτική παράσταση και θα ακολουθήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χορόπολις. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική σκηνή του Άλσους, «Τέχνη στην Πέτρα»
Τέλος, ο δήμαρχος Περιστερίου θα παραθέσει δείπνο στην αντιπροσωπεία της Καλαμάτας.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο προβολής της Καλαμάτας, θα προσφερθούν Καλαματιανά γλυκά και εδέσματα στο κοινό.
Όλοι οι Μεσσηνιακοί Σύλλογοι και δεκάδες Μεσσήνιοι της Αττικής έχουν ειδοποιηθεί προκειμένου να παρευρεθούν.

Σημειώνεται ότι κάλεσμα στην εκδήλωση απηύθυνε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, στο οποίο αναφέρει: «Την Παρασκευή μεγάλη βραδιά αφιερωμένη στην Καλαμάτα στο Αλσος Περιστερίου. Θα χορέψει το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας και θα παραβρεθεί ο δήμαρχος της πόλης Π. Νίκας με αντιπροσωπεία φορέων και συλλόγων. Όλη η Καλαμάτα στο Άλσος Περιστερίου!».

Leave a Reply