ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολλές εμπειρίες απεκόμισε με τη συμμετοχή της στο τουρνουά των Γαργαλιάνων η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας

0

strong>

    Προσεκλήθη στο διεθνές τουρνουά Ακαδημιών Ζακύνθου ενώ ετοιμάζει μεγάλο τουρνουά στην Καλαμάτα!

Τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις απέσπασαν από τη πρώτη συμμετοχής τους σε τουρνουά οι αθλήτριες του Εθνικού Καλαμάτας και συγκεκριμένα το τουρνουά ακαδημιών (U10 και U13) στους Γαργαλιάνους για τα 65 χρόνια του Τέλου Άγρα, που διοργάνωσε ο σύλλογος σε συνεργασία με το Δήμο Τριφυλίας με την υποστήριξη των επαγγελματιών των Γαργαλιάνων.
Όλες οι αθλήτριες του συλλόγου που συμμετείχαν ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι φτάνοντας μάλιστα στην κορυφαία 4αδα του τουρνουά στην κατηγορία U10.
Η προπονήτρια Ντορίτα Μαυροειδή στάθηκε στα συναισθήματα χαράς που διακατείχαν όλες τις αθλήτριες του Εθνικού Καλαμάτας μετά το πέρας του τουρνουά στους Γαργαλιάνους: «Τα κορίτσια είναι όλα ευχαριστημένα, είδαν πως είναι να συμμετέχεις σε μια πιο οργανωμένη αθλητική εκδήλωση κι απεκόμισαν πολλές και σημαντικές εμπειρίες» είπε και συνέχισε: «Πήγαμε ημιτελικό και βγήκαμε 4ες το τέλος. Παίξαμε μόνο με κορίτσια κι αυτό είναι πολύ καθώς ωφέλησε και στην προετοιμασία που κάνουμε για τη νέα χρονιά που θα πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα. Η ομάδα έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και τα βάλαμε κόντρα σε αγόρια, 11 χρονών τα οποία παίζουν ήδη αρκετά χρόνια. Οι αθλήτριες μας είναι από 8 χρονών έως και 38 χρονών και μόλις επτά απ’ όλες τις αθλήτριες έχουν εμπειρίες με τη Νίκη Καλαμάτα 91 και από το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής και σιγά σιγά φαίνεται το δέσιμο απειρίας κι εμπειρίας!»

Καλεσμένη στο διεθνές τουρνουά
Ακαδημιών Ζακύνθου ενώ ετοιμάζει
μεγάλο τουρνουά στην Καλαμάτα!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας προσεκλήθη από τον A.O. Δόξα Πηγαδακίων στο διεθνές τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου που διοργανώνει κάθε χρόνο την περίοδο του Πάσχα στη Ζάκυνθο. Το παρόν θα δώσει όλη η ακαδημία του καλαματιανού συλλόγου που αξίζει να σημειωθεί πως ολοένα και πληθαίνουν οι νέες εγγραφές, οι οποίες βεβαίως συνεχίζονται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.
Και ενώ ο ενθουσιασμός για τη συμμετοχή τους στο διεθνές τουρνουά Ακαδημιών Ζακύνθου είναι μεγάλος, η μεγάλη είδηση βρίσκεται αλλού.
Η ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας ετοιμάζει τουρνουά που θα γίνει στην Καλαμάτα την περίοδο των Χριστουγέννων.
Στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι να διοργανώσουν ένα μεγάλο τουρνουά ακαδημιών με τη συμμετοχή τουλάχιστον πέντε ομάδων από την Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή αλλά και κάποιων διεθνών ομάδων. Το τουρνουά θα είναι μικτό ήδη έχουν ξεκινήσει ορισμένες βολιδοσκοπήσεις ως προς την φιλοξενία.
● Στα λοιπά προπονητικά, η προπονήτρια Ντορίτα Μαυροειδή σιγά σιγά χαλαρώνει το πρόγραμμα και λόγω καλοκαιριού. Όχι όμως εντελώς αφού δεδομένης της μακρινής πρεμιέρας των γυναικείων εθνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΟ όπου φέτος θα δώσουν το παρόν τα κορίτσια του Εθνικού Καλαμάτας, η ομάδα θα πρέπει να διατηρηθεί σε σχετική εγρήγορση.
Για να επιτευχθεί αυτό στο πρόγραμμα υπάρχει beach soccer ενώ φέτος θα συμμετέχουν στις δράσεις της Κατασκήνωσης «Χρυσή Άμμος». Συγκεκριμένα θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια με τα παιδιά της κατασκήνωσης, ένα κάθε περίοδο.

71 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply