ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τουριστική περίοδος με σκουπίδια στις παραλίας και το κέντρο της Κυπαρισσίας

0

skoypidia-kyparissia-1

Ξεκίνησε η τουριστική περίοδος στην Τριφυλία με καλές προοπτικές από την πλευρά της αγοράς, μέσα από το μοτίβο που λέει ότι η καθαριότητα αποτελεί μισή αρχοντιά! Αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. 

Στους δρόμους που οδηγούν σε παραλίες της Κυπαρισσίας τα σκουπίδια εξακολουθούν να κάνουν την παρουσία τους. Παρότι έγινε περισυλλογή του κύριου όγκου των σκουπιδιών σε ορισμένα σημεία ωστόσο κάνουν πάρτι αφού δεν έγινε ολόκληρη η αποκομιδή. Μερικά από τα παραδείγματα εντοπίζονται στις περιοχές Καρτελιώτισα, Σανί, μέχρι την διασταύρωση με τις γραμμές του σιδηροδρόμου. Κάθε λογής απορρίμματα παραμένουν εκατέρωθεν του δρόμου μέσα σε χωράφια, κοντά στην διασταύρωση προς τις παραλίες αλλά και στον δρόμο κάτω από τα καλάμια του Γιάνναρη κατά μήκος του κοιμητηρίου.

Σκουπίδια ωστόσο συνεχίζουν να εμφανίζονται στην παιδική χαρά του ΟΣΕ που επίσημα δεν λειτουργεί καθώς παραμένει σε πλήρη εγκατάλειψη με την δικαιολογία ότι ανήκει στην ΓΑΙΟΣΕ, παρότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης ενώ τα παιχνίδια που υπάρχουν παραμένουν ασυντήρητα εγκυμονώντας κινδύνους για μικρότερα παιδιά. Αλλά τα σκουπίδια στο περιβάλλοντα χώρο δείχνουν ότι ο κεντρικός πνεύμονας της πόλης δεν συγκινεί κανέναν. Τέλος σκουπίδια εμφανίζοντα περιοδικά στην πλατεία αποδήμων στον δρόμο προς Φιλιατρά.

Γ.ΜΠΟΖΙΚΑΣ

skoypidia-kyparissia-3 skoypidia-kyparissia-2

148 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply