ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παραιτήθηκε και ο Μπάμπης Καλογερόπουλος της Ρ.Α.ΚΙ. από δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας

0

Δεν έχουν τέλος οι παραιτήσεις από την παράταξη της Ριζοσπαστικής Κίνησης Τριφυλίας καθώς στη συνεδρίαση της Τετάρτης στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας δήλωσε την αποχώρησή του ο δημοτικός σύμβουλος από τα Φιλιατρά και γραμματέας του Σώματος Μπάμπης Καλογερόπουλος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε οι λόγοι της παραίτησής του είναι καθαρά προσωπικοί, τονίζοντας πως η παράταξη έχει άλλα ικανά στελέχη, που μπορούν να συνεχίσουν το έργο της Ρ.Α.ΚΙ.

Ο δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Καλογερόπουλος θυμίζουμε ότι είχε αποδεχτεί την θέση μόλις παραιτήθηκε ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Τάμπασης από τη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών. Ωστόσο η Ρ.Α.ΚΙ. έχει καταγράψει ρεκόρ παραιτήσεων σε δημοτική παράταξη καθώς στην αρχή είχε αποχωρήσει ο επικεφαλής της Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, αργότερα ακολούθησε ο διάδοχός του Επαμεινώνδας Βουδούρης, ο οποίος τελικά παραιτήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, ακολουθώντας η τοποθέτηση στην θέση του συμβούλου και επικεφαλής, η επιλαχούσα Ιωάννα Μαραβελή. Η παραίτηση θα γίνει εγγράφως στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τις επόμενες ημέρες, ενώ ως επιλαχόντες ακολουθούν  η Αλεξάνδρα Τσούλου και ο Παντελής Μπαζάνος.

Γ.Μπ.

 

208 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply