ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από Αθήνα χαιρετίσματα και άλλα θέματα

0

ΑΘΗΝΑ πάλι και πολύ καλημέρα σας!

Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ είναι καλοκαιρινή πλέον και δείχνει να το χαίρονται όσοι την επισκέπτονται, όσο κι αν το θηρίο της κρίσης οργιάζει και συνεχώς βρυχάται.

ΑΥΤΟΙ οι βρυχηθμοί αφορούν κυρίως όσοι διαβιούν μονίμως σε αυτήν, γιατί οι επισκέπτες έχουν άλλα να τους απασχολούν που είναι οι ομορφιές της πόλης.

ΓΙΑΤΙ η Αθήνα σε πείσμα όσων τη θεωρούν μια άσχημη πόλη δεν παύει να διατηρεί εξόχως συναρπαστικά δείγματα ομορφιάς αρκεί να θέλει κανείς να τα ανακαλύψει.

ΟΣΟΙ τα ανακαλύπτουν πάντως ενθουσιάζονται και αυτό είναι που έχει σημασία.

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ για άλλη μια φορά πως η Αθήνα αποτελεί πάλι εδώ και αρκετό καιρό τον νούμερο ένα τουριστικό προορισμό της χώρας όλο το χρόνο, προφανώς όχι τυχαία βέβαια.

***

ΑΘΗΝΑ λίγες ημέρες μετά την είσπραξη της δόσης και ο ενθουσιασμός καλά κρατεί στους Συριζαιϊκους κύκλους αλλά και σε φιλελεύθερους που δεν έχουν γαλαζοπράσινες αγκυλώσεις.

ΟΣΟΙ αντιμετωπίζουν ρεαλιστικά την κατάσταση πάντως διαπιστώνουν πως αυτή τη στιγμή έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει σε αυτή τη συγκυρία που ο κλοιός έχει στενέψει γύρω από τη χώρα ασφυκτικά.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είναι όλα τέλεια αλλά οι τέλειοι δεν υπάρχουν τώρα, ούτε υπήρχαν και πριν.

***

ΜΠΟΡΕΙ άραγε μια γραβάτα να γίνει θέμα συζητήσεων;

ΜΠΟΡΕΙ αν είναι η γραβάτα που ανάρτησε ο Καμμένος προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της αντιπολίτευσης, με μεγάλη δόση υποκρισίας ωστόσο.

Η ΟΛΗ υπόθεση παραείναι γελοία για ασχοληθεί κανείς μαζί της και δεν αξίζει τον κόπο.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ τον Καμμένο τα κατάφερε άλλη μια φορά να ρεζιλευτεί.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ, όπως δικαίωμα και των άλλων να τον κρίνουν.

ΚΑΤΑ τα άλλα η γραβάτα που αναρτήθηκε με τους φαλλούς είναι απλώς αστεία.

****

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ σε μεγάλη κινητικότητα τον τελευταίο καιρό και με την ιδιότητα του συνταγματολόγου συν τοις άλλοις παρουσιάζοντας την πρόταση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος βασισμένη σε 5 άξονες.

ΕΧΟΥΝ ενδιαφέρον οι άξονες αυτοί, αρκεί βέβαια να προωθηθούν ουσιαστικά και τελικά να αποτελέσουν μέρος της αναθεώρησης που θα γίνει.

Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ πάντως φροντίζει ιδιαίτερα να κάνει αισθητή την παρουσία του τον τελευταίο καιρό και στη Μεσσηνία, παρά τις πολλαπλές υποχρεώσεις που έχει ως υπουργός. Υπάρχει κάποιος λόγος άραγε;

ΤΕΛΙΚΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου τα κατάφερε με το σόου που έκανε στο Δίστομο, να ασχολείται ακόμα η κοινή γνώμη μαζί της και βέβαια να θεωρείται το σόου αυτό πολιτική πράξη.

ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι έγινε δεν έγινε τυχαία και ενδεχομένως σε κάποιους να άρεσε κιόλας όλο αυτό το θλιβερό σκηνικό.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους αλλά ας έχουν κατά νου πως με παραμυθιάσματα τα προβλήματα δεν λύνονται σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα γίνονται χειρότερα.

ΟΣΟ για τους τσαμπουκάδες της Κωνσταντοπούλου προφανώς και είναι καραγκιοζιλίκια!!!

***

ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ και δεν κρυώνει στη Βρετανία η Τερέζα Μέι με το αποτέλεσμα των πρόωρων εθνικών εκλογών που η ίδια επέλεξε να κάνει.

ΤΩΡΑ τρέχει και δεν φτάνει ενώ ο εφιάλτης του  Brexit παραμένει.

ΚΑΙ δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε, αφού οι Βρετανοί μέσω δημοψηφίσματος αποφάσισαν να φύγουν από την Ε.Ε. και οι περισσότεροι δεν έχουν μετανιώσει.

Η ΜΕΪ δεν είναι Θάτσερ σε καμία περίπτωση και δυστυχώς δείχνει αδύναμη να σηκώσει το βαρύ φορτίο που έπεσε στους ώμους της.

ΔΥΣΚΟΛΑ σηκώνουν οι ισχνοί ώμοι τα βαριά κι ασήκωτα βάρη.

***

ΜΠΟΡΕΙ ο καιρός των εθνικών εκλογών να είναι μακριά και τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών να έχουν μάλλον απομακρυνθεί προσωρινά, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ωστόσο έχει αρχίσει τις διεργασίες ανεπίσημα.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ για υποψήφιοι κρατούν ακόμα κλειστά τα χαρτιά τους αλλά έχουν αρχίσει τις διερευνητικές επαφές τους.

ΑΥΤΟ το σκηνικό που αφορά όλη τη χώρα, στη Μεσσηνία μοιάζει ακόμα υποτονικό αλλά πρόκειται μόνο για επιφανειακή εντύπωση.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ πρόκειται για καζάνι που βράζει και δεν αποκλείεται κιόλας να εκραγεί πριν την ώρα του.

Ο ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ από ενδιαφερόμενους έχει πολλές παρενέργειες και βέβαια τα αλληλομαχαιρώματα θα έχουν καθοριστικό ρόλο.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ακόμα ότι εκτός από τους μονίμως διαβιούντες στη Μεσσηνιακή επικράτεια, ενδιαφέρονται να πρωταγωνιστήσουν και Μεσσήνιοι της Αθήνας.

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤAI θρίλερ!!

Θανάσης Παντές

 

 

Leave a Reply