ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με Καλλιόπη Ματζουνέα και Δημήτρη Ρούτση ο ΣΔΥΜ παρόν στο «Nafplio Energy Triathlon 2017»

0
    500 ΑΘΛΗΤΕΣ Σ’ ΕΝΑ MULTISPORTS ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΑΘΛΗΤΕΣ κάθε ηλικίας συμμετείχαν στη γιορτή του αθλητισμού, στον αγώνα Τριάθλου «Nafplio Energy Triathlon», που διεξήχθη τη Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, με διοργανωτές τον Δήμο Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, με συνδιοργανωτές τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο. Ναυπλίου «Εύρος» αγώνες Τριάθλου – Multisports με την επωνυμία «Nafplio Energy Triathon».
Με 7 ξεχωριστά αγωνίσματα, 4 διαφορετικές εκκινήσεις και ρεκόρ συμμετοχών σ’ ένα multisports πρωινό, η Ιστορική πόλη του Ναυπλίου «αγκάλιασε» 500 αθλητές και αθλούμενους, τόσο στις ατομικές όσο και στις ομαδικές συμμετοχές. Το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος , ο βουλευτής Γιάννης Μανιάτης, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Κωνσταντίνα Αναστασίου – Σμυρναίου και o αντιδήμαρχος Γιώργος Καχριμάνης.
Ο αγώνας είχε ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον, με αθλητές και μεγάλα ονόματα του Τριάθλου να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σ’ έναν αγώνα με άρτια υποδομή, με πολλούς επισκέπτες και θεατές να απολαμβάνουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα και τους δημότες Ναυπλίου να υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο τους λάτρεις των multisports.
Στο Τρίαθλο Ολυμπιακής απόστασης, νικητής ήταν ο Χρήστος Γαρέφης ενώ ο Κωνσταντίνος Κωστίμπας κατέλαβε την δεύτερη θέση και ο Άλκης Καφώρος την τρίτη θέση. Στις γυναίκες, πρώτη τερμάτισε η Άντζελα Μαρλαγκούτσου, δεύτερη η Λιάνα Χασιώτη και τρίτη η Dianne Vatis. Στην Σκυταλοδρομία, κέρδισε η ομάδα Ο.Φ.Ν Ιωνία, που αποτελούνταν από τον Παντελή Αϊβατίδη, τον Νίκο Κυριαζόπουλο και τον Γιώργο Βλάχο.sdym-2
Στο Τρίαθλο Sprint απόστασης, ξεχώρισε ο Παναγιώτης Δημόπουλος που τερμάτισε πρώτος, ενώ στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Αλυφαντής και στην τρίτη θέση ο Άγγελος Μαυρογιάννης. Στην γενική κατηγορία γυναικών, την πρώτη θέση κατέλαβε η Ντενίζ Δημάκη, με την Μαριλού Καζαμαριώτη να έρχεται στην δεύτερη θέση και την Νίκη Σκλαβούνου στην τρίτη θέση αντίστοιχα. Στην Σκυταλοδρομία πρώτευσε η ομάδα ΟΑΚΑ BOX, με τον Νίκο Κυριαζόπουλο, τον Γιώργο Πεταλά και τον Γιώργο Καζακόπουλο.
Στο Aquathlon, νικητής στους άνδρες ήταν ο Δημήτρης Σταματίου, με δεύτερο τον Γιώργο Λάβδα και τρίτο τον Γιώργο Γκούντα. Στις γυναίκες κέρδισε η Κατερίνα Σάπαρη, με την Εύα Μπέκα στην δεύτερη θέση και την Έλενα Καβαλιεράτου στην Τρίτη θέση.
Στο Super Sprint Aquathlon, πρώτος τερμάτισε ξανά ο Δημήτρης Σταματίου, δεύτερος ο Νίκος Κυριαζόπουλος και τρίτος ο Δημήτρης Αρνόκουρος. Στις γυναίκες, την πρώτη θέση έλαβε η Robyn Woodgate, την δεύτερη η Κατερίνα Σάπαρη και την τρίτη η Απολλωνία Μητρόπαπα.
Στο Ναύπλιο βρέθηκαν και δύο μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας η Καλλιόπη Ματζουνέα και ο Δημήτρης Ρούτσης, που αγωνίστηκαν στο Τρίαθλο Sprint απόστασης και έφεραν συνολικό χρόνο 1:25:20.7 και 1:15:32.0 αντίστοιχα.

Leave a Reply