ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι αιρετοί… βρήκαν πρώτοι το «μυστικό της αθανασίας» στο escape room!

0

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΨΟΓΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ APOLLO RESORT ART HOTEL

escape-room-airetoi

 Πρώτοι έκοψαν το νήμα οι αιρετοί στο escape room του Apollo Resort Art Hotel το Σάββατο το βράδυ στην Κυπαρισσία, παρ’ ότι και τα στελέχη τουρισμού κατάφεραν το στόχο, που ήταν κοινός για τις δύο ομάδες! Ωστόσο οι πολιτικοί κέρδισαν στα σημεία…

Το βράδυ λοιπόν του Σαββάτου, σύμφωνα με ενημέρωση από το ξενοδοχείο Apollo είχαν μια πολύ ωραία ευκαιρία για διασκέδαση πέρα από  τα συνηθισμένα  πολιτικοί και στελέχη τουρισμού μεταξύ των οποίων  οι αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου και Περικλής Μαντάς, η περιφερειακή σύμβουλος υπεύθυνη Τουρισμού Αντωνία Μπούζα, από το Δήμο Τριφυλίας ο  αντιδήμαρχος Ιωάννης Αδρακτάς, ο επικεφαλής μείζονος πλειοψηφίας Στάθης Ανδρινόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κουτσούλης και Αλέκος Κουτρουμπής, η υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού της Costa Navarino Έλενα Γκίκα.

room-2 room-1

 

 

 

 

Οι παίκτες κλήθηκαν να βρουν το μπουκάλι όπου κρύβεται το «μυστικό της αθανασίας» σε ένα σπίτι της δεκαετίας του ’60 στην Κυπαρισσία και να αποδράσουν μέσα σε μια ώρα από αυτό. Η ομάδα των πολιτικών αναμετρήθηκε με την ομάδα των στελεχών τουρισμού απ’ όπου νικητές αναδείχτηκαν και οι δυο μιας και κατάφεραν τον στόχο αλλά η ομάδα των πολιτικών αναδείχτηκε πρώτη αφού είχε το καλύτερο βαθμολογικό σκορ ! Η game master Γεωργία Χριστοδούλου δήλωσε ότι και στις δυο ομάδες οι παίκτες διακρίθηκαν για την συνεργατικότητα και ομαδικότητά τους, η αδρεναλίνη χτύπησε το ζενίθ, το γέλιο και ο ενθουσιασμός ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ενώ δεν έλειψαν ” ωραία” πειράγματα και αστεία μετά το τέλος της δοκιμασίας κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρατέθηκε από  το ξενοδοχείο.

Τα ιδιαίτερα εδέσματα που πάντρεψαν τη Μεσσηνιακή κουζίνα με εκείνη της Δωδεκανήσου από  τη μαγείρισσα του ξενοδοχείου Πόπη Τσάβαρη εντυπωσίασαν τους παραβρισκόμενους και η βραδιά έκλεισε όμορφα με συζητήσεις γύρω από το θέμα του Τουρισμού, απολαμβάνοντας τοπικά κρασιά από το κτήμα Παναγιωτόπουλου.

airetoi-escape

767 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply