ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Στάθης Αναστασόπουλος βάλλει εκ νέου κατά Τσώνη και Σαμπαζιώτη!

0

ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ 2 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

Μια ακόμη σταγόνα, στο… ποτήρι της κόντρας του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθη Αναστασόπουλου, που ήδη ξεχειλίζει, ήρθε να προστεθεί τις τελευταίες ημέρες. Ο Στάθης Αναστασόπουλος, σχολιάζοντας το «κρείττον του λαλείν το σιγάν», τη φράση που μεταξύ άλλων χρησιμοποίησε ο κ. Τσώνης για να απαντήσει στην καταγγελία του πρώην δημάρχου, αναφορικά με το δάνειο που έλαβε και την μη παραγωγή έργου, ανταπαντά με δόση… ειρωνείας. «Δεν μας έχει συνηθίσει ο κ. Τσώνης σε φιλοσοφικές αναλύσεις και ρήσεις από την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία. Το έπραξε όμως στην γραπτή του απάντηση, χωρίς να αγγίξει καθόλου την ουσία των αμείλικτων ερωτημάτων και να δώσει πειστικές απαντήσεις στους δημότες μας», επισημαίνει ο Στάθης Αναστασόπουλος που επανέρχεται στην… ουσία της αντιπαράθεσης. «Πλήρης η απραξία και η ανικανότητα του κ. Τσώνη ο οποίος σε λίγο συμπληρώνει 3 χρόνια της θητείας του και δεν έκανε ούτε ένα έργο δικό του. Δεν καταφέρνει ούτε τα δρομολογημένα από εμάς έργα, να προχωρήσει. Το μοναδικό κατόρθωμά του, είναι η προώθηση μιας ανάπλασης 2 εκατομμυρίων ευρώ, στη Μεσσήνη (που εμείς είχαμε κάνει τη μελέτη) δυστυχώς όμως, με δανεικά. Αλήθεια, οι ισχυρές κυβερνητικές γνωριμίες του για τις οποίες υπερηφανεύεται φωτογραφιζόμενος κάθε 2η εβδομάδα, σε τι ωφέλησαν τον τόπο; Τίποτα, τουλάχιστον το Δήμο, τίποτα. Ένα μόνο έργο και εκείνο με δανεικά. Κανένας ορατός σχεδιασμός, κανένας ουσιαστικός προγραμματισμός, καμία μέριμνα για την καθημερινότητα του δημότη, ο οποίος έχει αφεθεί ανυποστήρικτος στο έλεος του Θεού. Τα χωριά, τα κεφαλοχώρια αλλά και η πρωτεύουσά μας, η Μεσσήνη ρημάζουν από την εγκατάλειψη. Η απάντηση του κ. Τσώνη σε όλα αυτά είναι μία ανάπλαση 2 εκατομμυρίων ευρώ με δανεικά. Ούτε καν προσπάθησε να βρει χρηματοδοτικό πρόγραμμα να το εντάξει. Και δε λογαριάζει ότι όλος ο Καλλικρατικός Δήμος θα πληρώνει για 25 χρόνια για την αποπληρωμή του δανείου. Σε μία περίοδο κρίσης που οι κρατικές ενισχύσεις προς τους Ο.Τ.Α. διαρκώς μειώνονται, ποιος μας εγγυάται αύριο ότι θα επαρκούν οι πόροι για την αποπληρωμή. Και τι θα γίνει τότε κ. Τσώνη;», επισημαίνει στην ανταπάντησή του ο Στάθης Αναστασόπουλος, ο οποίος σχολιάζει πως το… μάρμαρο, θα πληρώσουν οι δημότες!

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΣΕ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ

«Αυτό, ήδη το έχετε εφαρμόσει με τους λογαριασμούς νερού. Στο πρώτο 5μηνο της θητείας σας τριπλασιάσατε το πάγιο στα χωριά πάνω από 300%. Αυξήσατε υπέρογκα τα παράβολα για τις νέες συνδέσεις. Εμείς βεβαίως, δεν τα ψηφίσαμε μένοντας πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Αυτή είναι δυστυχώς η πολιτική σας κ. Τσώνη, αλλά είμαστε και εμείς εδώ για να ενημερώνουμε τους δημότες, οι οποίοι και θα σας ανταποδώσουν τα δέοντα. Δε θέλω να κουράσω αναφέροντας όλα τα έργα που κάναμε στην δική μας θητεία για την Δημοτική Ενότητα Μεσσήνης, Ύδρευσης, Οδοποιίας, Αναπλάσεις, Αποχετεύσεις, Αθλητικά, Πολεοδομικά και άλλα! 11 εκατομμύρια ευρώ και όλα από χρηματοδοτικά προγράμματα. Ούτε 1 ένα ευρώ από το ταμείο του Δήμου από Δάνειο. (Εάν προκληθώ θα τα δημοσιοποιήσω ένα προς ένα και βεβαίως οι συμπολίτες μας τα γνωρίζουν)», επισημαίνει ο Στάθης Αναστασόπουλος, ο οποίος βάλλει και κατά του Δημήτρης Σαμπαζιώτη.

ΒΟΛΕΣ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ!

«Σχετικά με τον κ. Σαμπαζιώτη έχω μόνο να πω το εξής. Δεν χρειάζεται να κουράζεται για να μας πείσει και να γεμίζει τις σελίδες των εφημερίδων με ανακοινώσεις. Όλοι γνωρίζουν τι έχει συμβεί και τι γίνεται. Το πολιτικό του συνεταιριλίκι έχει αποκαλυφθεί πλήρως και το γνωρίζουν όλοι. Ακόμη και αν προσποιείται και κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και ότι τάχα τίποτε δεν συμβαίνει πολύ σύντομα θα έλθει αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα. Ο λαός δεν ξεχνά και αμείβει ή τιμωρεί τον καθένα ανάλογα με τις πράξεις του. Τέλος με τον «δικό μας» Γιώργο Παπαδόπουλο είναι γνωστή η αυτοδιοικητική του πορεία. Πάντα τα ίδια έκανε στον πρώην Δήμο Ανδρούσης. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα αλλάξει τώρα! Διαβεβαιώνω τους συνδημότες μας ότι θα συνεχίσουμε να τους υπηρετούμε από τον ρόλο της μείζονος μειοψηφίας που μας έταξε ο λαός και οι θεσμοί στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές», καταλήγει στην ανακοίνωσή του με τους πολλούς αποδέκτες ο Στάθης Αναστασόπουλος.

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

159 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply