ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Atari ετοιμάζει κονσόλα έπειτα από 20 χρόνια

0

Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια, ο CEO της Atari, Fred Chesnais, επιβεβαίωσε και επίσημα ότι η εταιρεία έχει στα σκαριά μια νέα κονσόλα. Αυτό προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο, το οποίο αναμένει να δει τι θα καταφέρει να κάνει η εταιρεία έπειτα από απουσία δυο δεκαετιών.

Πριν μια βδομάδα περίπου, η Atari δημοσίευσε ένα teaser video, το οποίο πολλοί πίστεψαν (και άλλοι όχι) ότι αναφερόταν σε νέα συσκευή από την εταιρεία, όμως τα στοιχεία που δόθηκαν τότε ήταν ελάχιστα. Πλέον ο CEO επιβεβαίωσε την ανάπτυξη νέας οικιακής κονσόλας από την Atari, καθώς ο Fred Chesnais αποκάλυψε ότι η εταιρεία εργάζεται για χρόνια πάνω στο συγκεκριμένο προϊόν, θα έχει ξύλινο panel και ότι θα είναι PC-based. Δήλωσε όμως ότι το τελικό design δεν έχει αποφασιστεί ακόμη.

H Atari ιδρύθηκε το 1972 και είναι ένας από τους πρωτοπόρους στη βιομηχανία του gaming, έχοντας κυκλοφορήσει τόσο θρυλικές κονσόλες, όπως το Atari 2600, όσο και θρυλικά παιχνίδια, όπως το Pong. Η τελευταία κονσόλα που κυκλοφόρησε η εταιρεία ήταν το Atari Jaguar του 1993, το οποίο δυστυχώς αποτέλεσε αποτυχία.

131 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply