ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύσκολες στιγμές περνάει η «Χρυσή Αυγή» στη Μεσσηνία!

0

Τις χειρότερες ημέρες της τα τελευταία πέντε χρόνια περνάει η Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία!  Η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Δημήτρη Κουκούτση, έχει αλλάξει σημαντικά τη δυναμική παρουσία της ιδιαίτερα στην Καλαμάτα.  Σε μια προσπάθεια αναστήλωσης της χαμένης επιρροής βρέθηκαν σήμερα στην πόλη της Καλαμάτας σε εκδήλωση  βιβλιοπαρουσίασης(!) δύο πρωτοκλασάτα στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Συγκεκριμένα Ηλίας Κασιδιάρης και Χρήστος Παππάς θα μιλήσουν στο ξενοδοχείο REX στις 8 το βράδυ κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Στην Μάνη με τους Μανιάτες και τον Πάνο Κατσαρέα».

Το θέμα της ομιλίας είναι: «Η Χρυσή Αυγή ενάντια στο μνημονικό καθεστώς».

Σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στο χώρο της εθνικιστικής δεξιάς, προσκείμενος στο χώρο Καλαματιανός μου έλεγε ότι η Χ.Α. έχει υποστεί πολλές ρωγμές και ρήγματα στη Μεσσηνία και σε πολιτικό και σε οργανωτικό επίπεδο.  Μάλιστα τα κακά μαντάτα έχουν φθάσει στην ηγεσία, η οποία λέγεται ότι τελευταία ρίχνει μεγάλο βάρος στη Λακωνία, τόπο καταγωγής του αρχηγού και πολλών στελεχών, με στόχο τη βουλευτική έδρα εκεί, αφού βλέπει ότι δύσκολα θα καταφέρει να τη διατηρήσει στη Μεσσηνία, χωρίς τη συμμετοχή του Δημ. Κουκούτση και πολλά προβλήματα μεταξύ στελεχών του εθνικού χώρου.

Τώρα κάποιες πληροφορίες για ηθελημένη «κοιλιά» στη Μεσσηνία προκειμένου να ευνοηθεί συγγενικό πρόσωπο του αρχηγού της Δεξιάς στη Μεσσηνία, παρ’ ότι ακούγονται έντονα, ελέγχονται ως ανακριβείς!

Θ.Τ.

491 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply