ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων στο «3ο Τουρνουά Ατρόμητος Soccer Schools»

0
    26 ΜΕΧΡΙ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου που γίνεται πλέον θεσμός επιστρέφει στο όμορφο Λουτράκι «ντύνεται» στα χρώματα της ομάδας μας για να φιλοξενήσει το «3ο Τουρνουά Ατρόμητος Soccer Schools» που είναι αφιερωμένο όπως κάθε χρόνο στη μνήμη του αξέχαστου Τάκη (Παναγιώτη) Μιχαλέτου!
Από τις 26 Ιουνίου, για ένα τετραήμερο (μέχρι 29 Ιουνίου) αθλητές των κατηγοριών παιδικού και παμπαιδικού εννέα ομάδων, θα συμμετάσχουν σε αγώνες υψηλού επιπέδου, με σύνθημα «Ποδόσφαιρο- Άθληση- Διασκέδαση».
Οι εννέα συμμετέχουσες ομάδες μεταξύ των οποίων και ο Τέλος Άγρας Καλαμάτας που κατέχει από τον περασμένο Σεπτέμβριο μια θέση στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου, θα απολαύσουν ένα 4ημερο με την οργάνωση του δικτύου σχολών και το υψηλό επίπεδο που εγγυάται ο Ατρόμητος!
Το τουρνουά γίνεται σε δύο ηλικιακά γκρουπ (Παιδικό και Παμπαιδικό) και υπεύθυνος είναι ο Τόλης Αποστόλου.
Συγκεκριμένα, Θα συμμετέχουν οι εξής ομάδες: ΑΟ Μυκόνου, Πανλευκάδιος, Ελλάς Βέλου, Νέα Αθλούπολη Κορίνθου, ΑΟ Τσιλιβή, Ευκλείδης Μεγάρων, Παναργειακός, Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων και φυσικά ο διοργανωτής Ατρόμητος.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και χορηγοί είναι οι εταιρίες: ΕΤΕΚΑ, ΝΙΚΕ, Βίκος Cola. Την ιατρική της φροντίδα θα προσφέρει η Γενική Κλινική «Ταξιάρχαι».
Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου και ώρα 20.00 στο «Θώδειο» δημοτικό στάδιο Λουτρακίου.

Leave a Reply