ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

23-24 Ιουνίου ραντεβού στην λευκή άμμο του KBV με το “Spinos Coffee Cup”!!!

0
    ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α/Γ 2017

Ο ΠΡΩΤΟΣ εκ των δυο καλαματιανών σταθμών που εντάσσονται στο καλεντάρι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Ανδρών – Γυναικών για το 2017, το προσεχές Σαββατοκύριακο στη λευκή άμμο του Kalamata Beach Volley!
Το διήμερο 23-24 Ιουνίου σε συνεργασία με τα καφεκοπτεία Σπίνος, θα διεξαχθεί το “Spinos coffee cup” για το οποίο οι συμμετοχές στο 16άρι ταμπλό ολοκληρώνονται σήμερα το μεσημέρι!
Το τουρνουά «Spinos Coffee Cup» θα γίνει στην κατηγορία Open και τόσο οι οικοδεσπότες όσο και οι αθλητές και αθλήτριες που θα δώσουν το παρόν εγγυώνται πλούσιο θέαμα με δυνατές αναμετρήσεις στην άμμο!
afisa-spinos-cafeΣτις επίσημες διοργανώσεις BeachVolley εντάχθηκε ένα ακόμη τουρνουά με τόπο διεξαγωγής την Καλαμάτα, πρόκειται για το «BodyTalk Open» το οποίο θα γίνει το διήμερο 22-23 Ιουλίου 2017 επίσης στην κατηγορία Open στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του KBV Kalamata Beach Volley των Γιώργου Κουλιέρη και Μάνου Ξενάκη.
Και τα δυο τουρνουά που γίνονται φέτος στην πόλη μας έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς οι καλύτερες ομάδες της Ελλάδος θα αναμετρηθούν για την πρώτη θέση…

Leave a Reply