ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εγκαίνια του δρόμου Πελεκητό-Άνω Βρομόβρυση από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου

0

Το δρόμο Πελεκητό – Άνω Βρομόβρυση, μήκους 7 χιλιομέτρων, εγκαινίασε προχθές ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, εκφράζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού δρόμου, ο οποίος ουσιαστικά συνδέει τη Μεσσηνία με την Αρκαδία.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφουγκραζόμενος το χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, εξασφάλισε τους απαιτούμενους πόρους και προχώρησε στην υλοποίηση του έργου που θα βελτιώσει την προσβασιμότητα του δρόμου τόσο το επίπεδο ασφάλειας, όσο και άνεσης.

Για την σημασία του έργου αναφέρθηκαν, τόσο ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας Ανδρέας Καραγιάννης, όσο και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώστας Αλειφέρης, με τον δεύτερο να παραδίδει αναμνηστική πλακέτα στον Περιφερειάρχη αναγνωρίζοντας την συμβολή του στην υλοποίηση του έργου.

Στη συνέχεια, ο κ. Τατούλης είχε διεξοδική συζήτηση με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής για τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο στο επίπεδο των υποδομών του πρωτογενούς τομέα, όσο και στις αγροτικές καλλιέργειες.

119 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply