ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Καλαμάτα σήμερα για δασικούς χάρτες και σκουπίδια ο Σωκράτης Φάμελλος!

0

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται απόψε στην Καλαμάτα, η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου.
Ο κ. Φάμελλος, αρχικά, στις 5 το απόγευμα θα συναντηθεί με τους δημοσιογράφους, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου, για μια σειρά από σημαντικά, τρέχοντα ζητήματα, ενώ αργότερα θα συναντηθεί με τους δημάρχους και των έξι Δήμων του νομού και θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στις 8 το βράδυ. Η ομιλία του, θα αφορά φυσικά στο περιβάλλον, με τον υπουργό να αναφέρεται στο αν αποτελεί… πρόβλημα ή ευκαιρία ανάπτυξης και φυσικά στους δασικούς χάρτες, οι οποίοι εξακολουθούν να ταλανίζουν λόγω των λαθών, χιλιάδες παραγωγούς και ιδιοκτήτες. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον φυσικά, αναμένονται οι αναφορές Φάμελλου στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, μετά και την αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων και την πορεία του μεγάλου έργου τα Περιφέρειας που θα γίνει μέσω Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

Σημαντικά ωστόσο, είναι τα ζητήματα των υδάτινων πόρων, των υγρών αποβλήτων, της ανακύκλωσης και μια σειρά από εξειδικευμένα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Leave a Reply