ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τζόκερ: Το υψηλό ρίσκο του βγήκε σε καλό… Η Καλαμάτα ψάχνει το μεγάλο τυχερό της!

0

Τζόκερ: το φετινό καλοκαίρι σίγουρα θα είναι διαφορετικό για εκείνον μετά τη χθεσινή κλήρωση. Η διαλογή έδειξε πως ήταν διπλά τυχερός…
Ο λόγος για τον έναν από τους δύο νικητές της δεύτερης κατηγορίας στην κλήρωση του τζόκερ, που έφερε ακόμα ένα τζακ ποτ. Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του Ευθύμιου Πατσά στην οδό Αριστοδήμου 62 στην Καλαμάτα και ήταν τυχαίας επιλογής. Ο νικητής πήρε ένα σχετικά υψηλό ρίσκο αφού πόνταρε 59 ευρώ στο τυποποιημένο σύστημα και δικαιώθηκε. Έπιασε όλους τους αριθμούς εκτός από τον μαγικό του τζόκερ. Πλέον κάνει διαφορετικά σχέδια για το μέλλον αφού έγινε πλουσιότερος κατά 57.757 ευρώ.

Ο δεύτερος και τελευταίος νικητής στην δεύτερη κατηγορία κατέθεσε το δελτίο στο πρακτορείο του Γιάννη Σουρέλη στην παραλία της Ύδρας. Κόστισε 10,50€ και δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Συμπλήρωσε δηλαδή ο ίδιος τους αριθμούς και λίγες ώρες αργότερα έμαθε τα ευχάριστα. Και οι δύο δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους και δεν έχουν επικοινωνήσει με τους πράκτορες. Οι τελευταίοι από το πρωί δέχονται ερωτήσεις για τις ταυτότητες των νικητών, με αποτέλεσμα τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

joker-3Μετά το νέο τζακ ποτ, την Κυριακή το Τζόκερ θα μοιράσει 5,7 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία! H κλήρωση Τζόκερ, χθες Πέμπτη 22-06-2017 (αριθμός κλήρωσης 1820), μοίραζε περισσότερα από 4.800.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ (1820) είναι οι εξής: 36, 5, 35, 12, 33 και Τζόκερ ο αριθμός 8.

joker-2

    Εσύ παίζεις Τζόκερ;

Έχεις αναρωτηθεί πως μπορείς να αυξήσεις την τύχη σου; Πως μπορείς να προσελκύσεις καλοτυχία; Την απάντηση έρχεται να μας δώσει η επιστημονική έρευνα! Ο Richard Wiseman, ερευνητής του Πανεπιστημίου Hertfordshire στην Αγγλία, φημίζεται για τις προχωρημένες έρευνες που έχει κάνει σε ιδιαίτερους τομείς της ψυχολογίας, μεταξύ αυτών και η τύχη. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ίδιο, χρειάζεται να ακολουθήσεις μερικές βασικές αρχές για να προσελκύσεις την καλοτυχία στη ζωή σου. Ποιες, λοιπόν, είναι αυτές οι αρχές;

1. Δες τις ευκαιρίες και κυνήγησε την τύχη σου. Οι άτυχοι άνθρωποι παραλείπουν να κυνηγήσουν την τύχη τους γιατί εστιάζουν πολύ σε κάτι άλλο, κάτι που τελικά τους στερεί την ευκαιρία. Για παράδειγμα, να θες να γίνεις εσύ ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά στη σημερινή κλήρωση να μην προλάβεις να παίξεις γιατί εκείνη την ώρα είχες κανονίσει κομμωτήριο. Ε, τότε ποιος φταίει;

2. Μην το βάζεις κάτω όταν αισθάνεσαι άτυχος. Μην αφήνεις την κακοτυχία μιας στιγμής να σε καταβάλει. Οι τυχεροί άνθρωποι δεν πιάνονται γύρω από ένα ατυχές γεγονός, αλλά το προσπερνούν και συνεχίζουν να προσπαθούν ακόμη περισσότερο. Αυτό τους αυξάνει την πιθανότητα να συνεχίσουν να ζουν μια τυχερή ζωή. Άρα και για σένα που δεν έπιασες στην προηγούμενη κλήρωση το ΤΖΟΚΕΡ, δεν είναι λόγος να σε παίρνει από κάτω.

joker_opap3

3.Πάρε τυχερές αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτό σου. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να το εξηγήσεις αλλά έχεις δυνατό προαίσθημα, κάτι σε «τρώει», μια φωνή σου λέει «κάντο». Μην αγνοείς το ένστικτό σου! Όταν νιώθεις τυχερός τότε οι αποφάσεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάτι ευχάριστο. Μπορεί να σε οδηγήσουν σε πολλά κέρδη!

4.Έχε προσδοκία για τύχη και τύχη θα σου έρθει. Οι τυχεροί άνθρωποι ελπίζουν ότι κάτι καλό θα τους συμβεί και το περιμένουν. Και τελικά αυτό επιβεβαιώνεται. Εάν εσύ «γλωσσοτρώς» τον ίδιο σου τον εαυτό και αισθάνεσαι γκαντέμης, τότε θα συμπεριφέρεσαι και σαν γκαντέμης. Δες το αλλιώς! Πίστεψε στη τύχη σου και υιοθέτησε μια αισιόδοξη στάση ζωής. Ονειρέψου για λίγο ότι είσαι εσύ ο υπερτυχερός και χαμογέλα!

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr/

Leave a Reply