ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιβεβαιώνεται η αναβάθμιση του άξονα Πύργου – Κυπαρισσίας

0

Την ουσιαστική αναβάθμιση της Εθνικής Οδού Πύργος-Καλονερό με κονδύλι 20 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ αποκάλυψε στο τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ΟΡΤ TV ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Δέδες.

Όπως ανέφερε ο Κορίνθιος γενικός γραμματέας, σύμφωνα με την patrisnews.com, τον Σεπτέμβριο θα δημοπρατηθεί η παρέμβαση οδικής ασφάλειας στο συγκεκριμένο τμήμα, η οποία θα αμβλύνει σημαντικά την επικινδυνότητα του οδικού δικτύου και θα βελτιώσει αισθητά την διέλευση των οχημάτων.

«Είναι δέσμευση προσωπική του υπουργού η χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος οδικής ασφάλειας της Εθνικής Οδού Πύργος-Καλόνερο. Επειδή υπήρξε η γνωστή περιπέτεια στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα, αυτή την περίοδο κάνουμε μια προσπάθεια, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Π.Ε. Ηλείας, καθώς είναι πολύτιμη η βοήθεια των τοπικών τεχνικών υπηρεσιών με τις τεχνικές μελέτες, να υλοποιήσουμε μια παρέμβαση οδικής ασφάλειας, ύψους 20 εκατ. ευρώ, η οποία θα ανακουφίσει σε σημαντικό βαθμό την επικινδυνότητα του δρόμου. Εντός φθινοπώρου υπολογίζουμε ότι θα γίνει η δημοπράτηση του έργου», είπε σχετικά ο Γιώργος Δέδες.

  • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαντική είδηση, αφού η παρέμβαση στο δρόμο είναι αναγκαία για την ασφαλή κυκλοφορία σ’ ένα δρόμο που έχει αντέξει κοντά στα 60 χρόνια!

Γ.Μπ.

401 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply