ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε εγρήγορση οι τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. στην πορεία προς τις εκλογές

0

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Ν.Δ. υπό την προεδρία της Α. Σκλήκα. Στη συνεδρίαση αναπτύχθηκαν τα θέματα που αφορούν την οργανωτική δομή της τοπικής οργάνωσης στη βάση που πρόσφατα έθεσε ο πρόεδρος του κόμματος ενώπιον των στελεχών της παράταξης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.Τ.Ο.:

«Με δεδομένη την σύσταση του νέου Τομέα πρώην Προέδρων ΝΟ.Δ.Ε και ΔΗΜ.Τ.Ο σε κέντρικό επίπεδο, στη συνεδρίαση εκλήθησαν και συμμετείχαν όλοι οι διατελέσαντες πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο Καλαμάτας. Πραγματοποιήθηκε διεξοδική συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, καθώς και για την ανάγκη συστράτευσης νέων και παλιών στελεχών στον καθημερινό πολιτικό αγώνα της παράταξής μας.

Στη δύσκολη αυτή πορεία προς τις εκλογές, η ΔΗΜ.Τ.Ο Καλαμάτας δηλώνει έτοιμη, έχοντας και την βοήθεια από ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει σε κρίσιμες θέσεις στο παρελθόν. Η συντονισμένη δραστηριοποίηση και η αξιοποίηση της συσσωρευμένης γνώσης και εμπειρίας τους μπορούν να βοηθήσουν την Νέα Δημοκρατία στην πορεία της για την εξουσία».

Leave a Reply