ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου το Σαββατοκύριακο στην Κυπαρισσία

0

Την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση αντιπροσώπων θα πραγματοποιήσει στην Κυπαρισσία σήμερα και αύριο η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Στην Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Κανελλάκης», θα παραβρεθούν περίπου 120 αντιπρόσωποι από τους Εμπορικούς Συλλόγους που ανήκουν στην δύναμη της Ομοσπονδίας από τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος καθώς και των Νήσων Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και Ιθάκης.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την Γενική Συνέλευση αφορούν αφενός μεν τον Διοικητικό και τον Οικονομικό Απολογισμό του έτους 2016, τον Προϋπολογισμό του έτους 2017, την Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και την έγκρισή τους και αφετέρου τα φλέγοντα θέματα που ταλανίζουν τον εμπορικό κόσμο, τα οποία θα συζητηθούν κατά την διάρκεια των τοποθετήσεων των Αντιπροσώπων. Μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι το ασφαλιστικό, το φορολογικό, το παρεμπόριο, τα κόκκινα δάνεια, τα pos μηχανήματα,το ακατάσχετο των λογαριασμών κ.λπ. και θα αναζητηθούν λύσειςπροκειμένου  οι μικρές επιχειρήσεις να παραμείνουν ζωντανές.

Να αναφέρουμε ότι η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος, η οποία ιδρύθηκε το 1993, έχει ως μέλη της 59 Εμπορικούς Συλλόγους και είναι η μεγαλύτερη Ομοσπονδία της Ελλάδας και Μέλος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, η οποία εκπροσωπεί το Ελληνικό Εμπόριο στην χώρα.

Προτεραιότητά της είναι να αγωνίζεται για την προστασία των συναδέλφων εμπόρων από τις πολιτικές που οδηγούν στον αφανισμό τις Μικρομεσαίες Εμπορικές Επιχειρήσεις και για την λήψη ρεαλιστικών μέρων που θα βοηθήσουν τις τοπικές αγορές και θα καταστήσουν τις ΜμΕ ακόμα πιο ανταγωνιστικές και βιώσιμες.

Leave a Reply