ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρωτιά για τα αδέρφια Μανδηλάρη από τη Μεσσηνία και Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου στο Spinos Coffee Cup

0
    ΥΨΗΛΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΜΜΟ ΤΟΥ KALAMATA BEACH VOLLEY

ΑΓΩΝΕΣ υψηλού επιπέδου, δυνατές κόντρες και πολλές συγκινήσεις στους αγώνες που έγιναν στην Καλαμάτα το περασμένο τριήμερο και συγκεκριμένα στην λευκή άμμο του Kalamata Beach Volley των Μάνου Ξενάκη και Γιώργου Κουλιέρη.
Στο Spinos Coffee Cup στο τουρνουά Open του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley, η πρωτιά είχε και μεσσηνιακό άρωμα! Νικητές αναδείχθηκαν οι Βασίλης και Άγγελος Μανδηλάρης με καταγωγή από τη Μεσσηνία, μαζί με τις Δήμητρα Μαναβή, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα.
spinos-cup-3
Στον τελικό των ανδρών οι αδερφοί Μανδηλάρη πήραν τη πρώτη θέση νικώντας με 2-0 τους Ντόντη, Γεωργακόπουλο και γνώρισαν την αποθέωση από τους αρκετούς φιλάθλους του βόλεϊ που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του KBV στην παραλία της Καλαμάτας, καθώς ο Βασίλης και ο Άγγελος έχουν καταγωγή από την πόλη της Μεσσηνίας!
Στις γυναίκες Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου μετά τη δεύτερη θέση στο Masters των Σπετσών, κατέκτησαν τη πρώτη θέση στο Open της Καλαμάτας νικώντας στον τελικό με 2-0 τις Θεοδωρακέα, Κουμβάκη.
Στη Καλαμάτα βρέθηκε και ο Θάνος Μιχαλόπουλος 5 φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο beach volley όπου βραβεύτηκε για την προσφορά του στο άθλημα και δήλωσε στο volleyball.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Μάνο Ξενάκη, Γιώργο Κουλιέρη και Κώστα Κουτράκη εκπροσώπους του KBV Καλαμάτας για την τιμή που μου έκαναν και να τους συγχαρώ για το όμορφο και ανταγωνιστικό τουρνουά που διοργάνωσαν σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ στη πόλη της Μεσσηνίας.
Με την βράβευση αυτή ξύπνησαν μνήμες από υπέροχες στιγμές συμπληρώνοντας μία πορεία 10 χρόνων με πολλές συγκινήσεις από μεγάλες επιτυχίες αλλά και μεγάλες δυσκολίες όπου αντιμετώπισα, οδηγώντας με σε καλύτερο αθλητή αλλά και άνθρωπο».

spinos-cup-2

158 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply