ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σήμερα το φιλικό τουρνουά μπάσκετ της ακαδημίας της «Kalamata BC»

0
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΜΟΝΟΝ νικητές φιλοδοξεί να αναδείξει το τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει η ακαδημία της «Kalamata BC», στις 20:00, στο ανοικτό γήπεδο του ξενοδοχείου Elite City Resort με τη συμμετοχή των ομάδων Kalamata BC, Δίων Κυπαρισσίας και Γ.Σ. Μεσσήνης, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του ΚΕΠΕΠΨΥ της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και γίνεται στο πλαίσιο της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά των ναρκωτικών.
Πρόσκληση απευθύνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου προς όλους να παρακολουθήσουν το τουρνουά και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παιδιών που θα λάβουν μέρος, συμβάλλοντας επίσης στην μετάδοση ενός ηχηρού μηνύματος κατά των εξαρτήσεων!
«Σε έναν αγώνα μπάσκετ σπάνια υπάρχουν δύο νικητές. Κι όμως, στο φιλικό τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει η ακαδημία της Kalamata BC τη Δευτέρα (26/6) στο ανοικτό γήπεδο του ξενοδοχείου Elite City Resort, με τη συμμετοχή των ομάδων Kalamata BC, Δίων Κυπαρισσίας και Γ.Σ. Μεσσήνης νικήτριες θα είναι και οι τρεις ομάδες.
Η Kalamata BC, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο διοργανώνει, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των ναρκωτικών, ένα φιλικό τουρνουά υπό την αιγίδα του ΚΕΠΕΠΨΥ της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, με σύνθημα «Η ζωή έχει ουσία… χωρίς ουσίες».
Μέσα από αυτή την δράση, θέλει να περάσει το μήνυμα, ότι η ενασχόληση με τον αθλητισμό, μπορεί να αποτρέψει τους νέους από παραβατικές συμπεριφορές, να αποκτήσουν αυτοεκτίμηση και αποτελεσματική επικοινωνία, διάγοντας έναν υγιή και ευτυχισμένο τρόπο ζωής!”

kalamata-bc-afisa

    Συγχαρητήρια επιστολή
    στις γυναίκες του Πελασγού

Συγχαρητήρια επιστολή στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πελασγού Μεγαλόπολης, για την κατάκτηση της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης της ΕΟΚ
Η συγχαρητήρια ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Kalamata BC συγχαίρει την ομάδα Γυναικών του Πελασγού Μεγαλόπολης, για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία». #kalamatabc»

65 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply