ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Σάββατο 1 Ιουλίου ο 7ος Δρόμος Δυτικής Μάνης και ο 4ος Κολυμβητικός Αγώνας στην παραλία της Στούπας

0
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «MANI ACADEMY»

dromos-dytikhs-manhs-2016Το ρεκόρ της περσινής διοργάνωσης φαίνεται πως θα ξεπεράσει ο φετινός 7ος Δρόμος Δυτικής Μάνης (5.000 μέτρα και 10.000 μέτρα για δρομείς και 1.000 μέτρα για παιδιά και γονείς) και ο 4ος Κολυμβητικός Αγώνας Maniacs (αγώνας κολύμβησης απόστασης 1.000 και 2.000 μέτρων), που διοργανώνει ο Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με τον Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και τον Αθλητικό Σύλλογο «Mani Academy».
Το μεγάλο ραντεβού στην παραλία της Στούπας έχει ορισθεί για το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017μ, απ’ όπου θα δοθεί η εκκίνηση και για τους δύο αγώνες στις 18.00 και όπως πέρυσι έτσι και φέτος αναμένεται μεγάλη προσέλευση κόσμου. Άλλοι θα βρεθούν στην εκκίνηση του αγώνα δρόμου και του κολυμβητικού αγώνα κι άλλοι θα «καθίσουν στην κερκίδα» για να χειροκροτήσουν και να ενθαρρύνουν όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους στην προσπάθειά τους.
metallio-tsigaki Στο τέλος, ευφάνταστα μετάλλια θα δοθούν στους νικητές του 7ου αγώνα δρόμου και του 4ου κολυμβητικού αγώνα. Πάτος αναψυκτικού + χαρτί = μετάλλιο εμπνευσμένα από το tsigaki.gr, το αποτέλεσμα πραγματικά ξεχωριστό! Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: Απόσταση: 10 χλμ. για δρομείς, 5 χλμ. για δρομείς και περιπατητές, 1000μ. για παιδιά και γονείς και αγώνας κολύμβησης απόστασης 1 χλμ. και 2 χλμ.
Η διαδρομή των 10χλμ. με αναστροφή ξεκινά από την ειδυλλιακή παραλία της Στούπας φτάνοντας στο γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Νικολάου διασχίζοντας τον ποδηλατοδρόμο που ενώνει τα 2 χωριά πάνω από τα καταγάλανα νερά της μεσσηνιακής Μάνης με φόντο τους πρόποδες του Ταϋγέτου.
Η διαδρομή των 5.000 μέτρων με αναστροφή θα ξεκινήσει από την παραλία της Στούπας και θα φτάσει έως το εστιατόριο «ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ» που βρίσκεται πλησίον του ποδηλατόδρομου που ενώνει τη Στούπα με τον Άγιο Νικόλαο.
Οι αθλητές του κολυμβητικού αγώνα θα πάρουν παράλληλη εκκίνηση από την παραλία της Στούπας διανύοντας την απόσταση μέσω δεξιόστροφης τριγωνικής διαδρομής πραγματοποιώντας 2 και 4 στροφές για τα αγωνίσματα των 1.000 και 2.000 μ. αντίστοιχα.
maniacs-afisa
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Ο ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 5 ευρώ. H πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής (θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στα δύο αγωνίσματα ενώ θα δοθεί και αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι)
● Για περισσότερες πληροφορίες: 6944420729 Ραπτέας Παναγιώτης και 6974572673 Σαραντέας Παναγιώτης

Leave a Reply