ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα… ο Άργης Καλαμάτας παραμένει στην Β΄Εθνική πόλο Ανδρών!

0

ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ αισιοδοξία, η πίστη στις δυνατότητες τους, ο αγωνιστικός τσαμπουκάς και η θέληση να κερδίσουν όσα αξίζουν ήταν η κινητήριος δύναμη που οδήγησε τους πολίστες του Φώτη Γιαννόπουλου στην εκπλήρωση του φετινού ονείρου!
Η μεγάλη προσπάθεια των υδατοσφαιριστών του Άργη Καλαμάτας απέφερε καρπούς και στα play out της Β΄ Εθνικής, στην διεκδίκηση της παραμονής μπορεί να παρουσιάστηκαν ως outsider παρόλα αυτά κατόρθωσαν να διαψεύσουν όσα προγνωστικά ήθελαν το παιχνίδι για την καλαματιανή ομάδα χαμένο!
Παίρνοντας δυο νίκες επί των Άρη Νίκαιας (11-6) και ΝΟ Ναυπλίου (6-4), ο Άργης Καλαμάτας δεν πήρε το δρόμο της επιστροφής στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, αντιθέτως «σφράγισε» το εισιτήριο της παραμονή του στην Β΄ Εθνική! Η μοναδική ήττα του Άργη Καλαμάτας έγινε απέναντι στον «γηπεδούχο» ΝΟ Σύρου με 8-4. Μετά το πέρας και των αγωνιστικών, η ομάδα του Φώτη Γιαννόπουλου κατετάγη στη 2η θέση στον Όμιλο Σύρου.

Υποβιβάζονται στη Γ΄ Εθνική
Άρης Νίκαιας και ΑΟ Βετεράνοι

Ο Άρης Νίκαιας είναι η ομάδα που υποβιβάζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία όπως φάνηκε από την πρώτη κιόλας ημέρα των αγώνων του Ομίλου Σύρου των play out του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, που εκκρεμούσε για να ολοκληρωθεί η υπόθεση υποβιβασμός (σημειώνουμε ότι από τον Όμιλο Βόλου, την περασμένη εβδομάδα, υποβιβάστηκε ο ΑΟ Βετεράνοι).
Το Σάββατο που μας πέρασε έγιναν οι δύο πρώτες αγωνιστικές του Ομίλου στο κολυμβητήριο της Σύρου και ξεκαθάρισαν τα πράγματα σε ότι αφορούσε στην υπόθεση υποβιβασμός, καθώς όποια αποτελέσματα και αν έρχονταν την επομένη, Κυριακή (25/6), στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του Ομίλου, ο Άρης Νίκαιας δεν μπορούσε να ευνοηθεί με συνέπεια να υποβιβαστεί.
Έτσι οι δύο ομάδες που έπεσαν στη Γ’ Εθνική είναι ο Άρης Νίκαιας (από τον Όμιλο Σύρου) και ο ΑΟ Βετεράνοι (από τον Όμιλο Βόλου που είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα).

Το φιλμ της 3ης αγωνιστικής
στα play out της Σύρου

Ο Αρης Νίκαιας νίκησε τον ΝΟ Σύρου με 9-6, στον τελευταίο αγώνα του Ομίλου Σύρου των πλέι άουτ της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, την Κυριακή (25/6) το μεσημέρι, αλλά η νίκη του ήταν χωρίς αντίκρυσμα στον συγκεκριμένο αγώνα τυπικής διαδικασίας, καθώς γνώριζε ότι είχε υποβιβαστεί μετά από τα αποτελέσματα του Σαββάτου.
Στον άλλο αγώνα της 3ης τελευταίας αγωνιστικής του Ομίλου, επίσης διαδικαστικού χαρακτήρα, ο Άργης Καλαμάτας νίκησε 6-4 τον ΝΟ Ναυπλίου σε ένα παιχνίδι επεισοδιακό. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, στο 3.26 πριν από τη λήξη αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση ο Χαρκοφτάκης του ΝΟ Ναυπλίου για βιαιοπραγία, καθώς γρονθοκόπησε τον νεαρό Μάνθο Γιαννόπουλο της καλαματιανής ομάδας, απειλήθηκε γενική σύρραξη που αποφεύχθηκε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων και δέχθηκε κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε με αντικατάσταση ο Μυλωνάς!
Τόσο ο ΝΟ Σύρου, όσο και οι Άργης Καλαμάτας και ΝΟ Ναυπλίου είχαν σωθεί από το Σάββατο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1η αγωνιστική

Άργης Καλαμάτας – Άρης Νίκαιας 11-6
ΝΟ Ναυπλίου – ΝΟ Σύρου 5-11
2η αγωνιστική
ΝΟ Ναυπλίου – Άρης Νίκαιας 9-8
Άργης Καλαμάτας – ΝΟ Σύρου 4-8
3η αγωνιστική
ΝΟ Ναυπλίου – Άργης Καλαμάτας 4-6
Άρης Νίκαιας – ΝΟ Σύρου 9-6

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΝΟ Σύρου 6
2. Άργης Καλαμάτας 6
3. ΝΟ Ναυπλίου 3
……………………………..
4. Άρης Νίκαιας 3

210 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply