ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

To “χρυσό” κορίτσι από την Καλαμάτα, Βασιλική Μπάκα, πρώτη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Α/Γ

0

Το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. ελεύθερο με χρόνο 2.02.50 που είναι νέο ατομικό της ρεκόρ κατέκτησε τις προηγούμενες ημέρες στο κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α η καλαματιανή αθλήτρια που αγωνίστηκε φέτος με τα χρώματα του ΠΑΟΚ.
Επίσης στην ίδια διοργάνωση η 19χρονη καλαματιανή κολυμβήτρια ανέβηκε άλλες δύο φορές στο βάθρο, τόσο για την απονομή του ασημένιου μεταλλίου στα 100μ. ελεύθερο με 57.21, όσο και του χάλκινου στη σκυταλοδρομία με την ομάδα της στα 4χ100 ελεύθερο.
Στα 50μ. ελεύθερο που αγωνίστηκε την πρώτη ημέρα των αγώνων, κατέλαβε την 4η θέση.
mpaka-paokΜετά την επιτυχία της η Βασιλική Μπάκα, που σπουδάζει με υποτροφία στο North Carolina State University, σημείωσε: «Είναι ατομικό μου ρεκόρ. Περίμενα κάτι πιο γρήγορο, αλλά είναι μια καλή βάση για τα επόμενα χρόνια. Είμαι σε μια μεταβατική περίοδο, αφού από τον προηγούμενο Αύγουστο σπουδάζω στις ΗΠΑ οικονομικά. Ο τρόπος που δουλεύουν και επενδύουν πάνω στο άθλημα οι Αμερικανοί είναι εξαιρετικός. Έχω μεγάλη υποστήριξη από το προπονητικό τιμ και από την ομάδα μου. Είμαι ευχαριστημένη, αλλά δεν παύει η πρώτη χρονιά να είναι πάντα πολύ δύσκολη, αφού διακατέχεται από αλλαγές».

Leave a Reply