ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αργυρός» ο Γιώργος Λαζαρίδης στο Διπλό Ανδρών στο διεθνές τουρνουά “Sirius Οpen”

0

ΜΕ παρτενέρ τον Ισραηλινό Άνταμ Μπερτιτσέφσκι ο διεθνής καλαματιανός τενίστας με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης έδωσε το παρόν στον τελικό του Διπλού στο διεθνές τουρνουά Sirius open (22 με 25 Ιουνίου) και μαζί κατέκτησαν την 2η θέση!
Ο Γιώργος Λαζαρίδης επέστρεψε από το Ζάγκρεμπ ικανοποιημένος παρότι δεν έφτασε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του τουρνουά αφού στο ίδιο τουρνουά, στους αγώνες του Μονού έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, ήταν ωστόσο η πρώτη συμμετοχή του σε χωμάτινη επιφάνεια για την χρονιά και στέφθηκε με επιτυχία αν και προέρχονταν από ένα διάστημα αποθεραπείας!
lazaridhs-3Αυτό ήταν το 5ο τουρνουά της χρονιάς και το πρώτο αγωνιστικό εξάμηνο ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο για τον «δικό» μας Γιώργο που μέχρι στιγμής έχει λάβει μέρος σε 5 τουρνουά, έχει φτάσει σε 2 τελικούς στο Μονό και σε 4 τελικούς στο Διπλό ανδρών.
Η προσπάθεια του Γιώργου και η σκληρή δουλειά συνεχίζεται το επόμενο διάστημα με στόχο την αγωνιστική βελτίωση και το καλύτερο πλασάρισμα στην Παγκόσμια κατάταξη. Πριν το τουρνουά αυτό βρισκόταν στο TOP 40 της Παγκόσμιας Κατάταξης και μετά από αυτήν την συμμετοχή του αναμένεται να κερδίσει θέσεις για να πλησιάσει το TOP 30.
«Τελικός, ένας ακόμη για το 2017 και δεύτερη θέση στο διπλό στο διεθνές τουρνουά Sirius open εδώ στο Ζάγκρεμπ. Παρτενέρ μου ο Άνταμ Μπερτιτσέφσκι από το Ισραήλ. Σταθερός, δυνατός σε ένα ακόμα τουρνουά, με πολύ καλούς αντιπάλους, το πρώτο της χρονιάς σε χωμάτινη επιφάνεια και μετά από ένα διάστημα αποθεραπείας. Συνεχίζω αισιόδοξα, να φτάνει η Ελλάδα ψηλά.» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα social media, ο καλαματιανός τενίστας.
lazaridhs-2

Leave a Reply