ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“ΟΧΙ στα Ναρκωτικά…..ΝΑΙ στη Ζωή” βροντοφώναξαν περισσότεροι από 250 δρομείς όλων των ηλικιών!!!

0
  1. ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 5 Km ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
  1. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 • ΟΧΙ στα Ναρκωτικά…..ΝΑΙ στη Ζωή” βροντοφώναξαν περισσότεροι από 250 δρομείς όλων των ηλικιών μεταφέροντας το σημαντικό αυτό μήνυμα στις καρδιές τους τρέχοντας στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων που έγινε με αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών τη Κυριακή που μας πέρασε με επίκεντρο το ιστορικό κέντρο της πόλης.
  Ο αγώνας ήταν μία ιδέα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, που υλοποιήθηκε τεχνικά από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ «Κύτταρο» και αρωγό το Δήμο Καλαμάτας.
  Ένας ξεχωριστός αγώνας, με τα μέλη του Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας και τους φίλους του αθλητισμού ν’ ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των διοργανωτών για να γιορτάσουν την ημέρα αυτή, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα γύρω από το Ιστορικό κέντρο της πόλης, ενώ ταυτόχρονα μετέφεραν το μήνυμα ενάντια στο στίγμα και τον αποκλεισμό της χρήσης από τα ναρκωτικά και να στείλουν ελπίδα υποστήριξης στην προσπάθεια χιλιάδων εξαρτημένων ατόμων και οικογενειών, για μια καθαρή ζωή μακριά από κάθε εξάρτηση οποιασδήποτε απαγορευτικής ουσίας.
  Στο γραφικό ιστορικό κέντρο της πόλης, πραγματοποιείται για πρώτη φορά ένας τέτοιος αγώνα δρόμου όπου η εκκίνηση και ο τερματισμός έγινε στη πλατεία 23ης Μαρτίου και οι δρομείς έτρεξαν δύο κύκλους των 2,5χιλ, περνώντας διαδοχικά από τις οδούς Πλατεία 23ης Μαρτίου – Υπαπαντής – Πατριάρχου Μελετίου – Φαρών – Αλαγονίας – Σπάρτης – Νέδοντος – Βασ. Γεωργίου – Αριστομένους – Σταδίου – Πλατεία 23ης Μαρτίου.
  Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα ήταν στα 3 ευρώ και τα έσοδα διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου στο ΚΕ.ΘΕ.Α. «Κύτταρο» Καλαμάτας.

  Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

   Οι κορυφαίοι δρομείς
   σε άνδρες και γυναίκες

  Οι πρώτοι έξι νικητές στους άνδρες ήταν κατά σειρά οι: Παναγιώτης Κάβδας, Θεόδωρος Δημητρακάκης, Γαβριήλ Μακριδάκης, Δημήτρης Πασσιάς, Δημήτρης Ρούτσης και Στέλιος Κούκης, ενώ στις γυναίκες οι έξι νικήτριες ήταν κατά σειρά οι: Ελένη Θεοδωρακοπούλου, Βασιλική Μπάκα, Ελένη Εξερτζόγλου, Γιώτα Ασημάκου, Βασιλεία Ανδριανάτου και Έλενα Κανελλοπούλου.
  Αξίζει να σημειωθώ πως στον αγώνα συμμετείχε επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας και μέλος του ΣΔΥ Μεσσηνίας Παναγιώτης Πούπουζας!
  Μετά το τέλος του αγώνα, τις απονομές πραγματοποιούσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Καλαμάτας Ηλίας Αξιωτόπουλος, ο αστυνομικός Υποδιευθυντής Παναγιώτης Νάκης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης και ο εκπρόσωπος του ΚΕΘΕΑ “Κύτταρο” Παναγιώτης Χαλδαίος.

  Τα αποτελέσματα

  601 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

  Leave a Reply