ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολιτικές παρουσίες με νόημα στην ομιλία της Φ. Γεννηματά

0

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η Φώφη Γεννηματά απεύθυνε χθες δημοκρατικό προσκλητήριο για τη συγκρότηση της μεγάλης κεντροαριστεράς.

tattoulis-gennimata

Μιλώντας στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, στην ημερίδα ενόψει του Συνεδρίου που θα διεξαχθεί από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου στην Αθήνα η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις, δίνοντας και έμμεση απάντηση στα γραφόμενα για… φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ!

«Με το “πρόγραμμα Ελλάδα” φιλοδοξούμε να διαμορφώσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση παραγωγικής ανασυγκρότησης και επανεκκίνησης της οικονομίας.

Σ’ αυτήν την πρόταση κεντρική θέσει έχει για μας ο περιφερειακός σχεδιασμός της ανάπτυξης, τον οποίο  θέλουμε εξαρχής να συνδιαμορφώσουμε με τους τοπικούς και περιφερειακούς φορείς», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε:

«Επειδή έχουμε βαθιά πεποίθηση ότι είναι μια προσπάθεια εθνική κι όχι κομματική, είναι για μας ιδιαίτερα σημαντική η κατάθεση των δικών σας απόψεων στα κρίσιμα ζητήματα της ευρύτερης περιοχής, που αφορούν:

  • τον αναπτυξιακό σχεδιασμό
  • τους θεσμούς και τις διαδικασίες σχεδιασμού
  • το ρόλο της διοίκησης και των εμπλεκόμενων υπηρεσιών
  • τις δυνατότητες και τα μέσα χρηματοδότησης».

Τα συμπεράσματα της ημερίδας θα αποτελέσουν το βασικό υλικό στις εργασίες του Συνεδρίου.

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία στην ημερίδα (είχε θερμό τετ α τετ με την Φώφη), του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, που συνοδευόταν από την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου, ενώ στην πρόσκληση ανταποκρίθηκε και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας.

maniatis-kouselas

Παρόντες στην ημερίδα ήταν και ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος  επανεντάσσεται πλήρως στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο βουλευτής Αργολίδας και μέλος της Επιτροπής συγκρότησης του προγράμματος Γιάννης Μανιάτης.

Μετά από πολύ καιρό έδωσε το παρών σε εκδήλωση και ο πρ. υφυπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας Δημ. Κουσελάς, ο οποίος δήλωσε με νόημα ότι «η πολιτική δεν αποτελεί ποτέ παρελθόν», απαντώντας σε ερώτηση για τυχόν πολιτική επιστροφή του.

Η αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, επιβεβαίωσε πρόσφατο ρεπορτάζ της «Φ» για πολιτική μετακόμιση στη Β΄ Αθηνών, τονίζοντας ότι αυτό γίνεται για οικογενειακούς λόγους και πρόσθεσε ότι η Μεσσηνία είναι και θα μείνει για πάντα στην καρδιά της και πολιτικά αλλά και ως αγαπημένος τόπος καταγωγής με εξαιρετικούς ανθρώπους.

giannakopoulou

Leave a Reply