ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“ΑΣΟ” ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΕΒΑΛΕ Η ΑΕ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΚΑΛΗ

0
    «Θέλω να βοηθήσω στο νέο ξεκίνημα της ομάδας, με πολύ όρεξη και ζήλο» δηλώνει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής

ΜΕ 180 συμμέτοχες στα πρωταθλήματα Α, Α1΄και Β΄ κατηγορίας, 81 γκολ και από τις 180 παραστάσεις 50 εξ αυτών ήσαν ως στόπερ μπορούμε με σιγουριά να χαρακτηρίσουμε τον Δημήτρη Σώκαλη ως ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, μια υπολογίσιμη δύναμη, ένας παίκτης που συνδυάζει την εμπειρία και τον αθλητικό ζήλο, πολυτάλαντος και φυσικά την διάθεση να προσφέρει με όποιο τρόπο του ζητηθεί.
Τον πολυτάλαντο ποδοσφαιριστή προσέθεσε στο δυναμικό της προ ημερών η ΑΕ Γαργαλιάνων η οποία τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αφού ανέβηκε στην Α1 Κατηγορία Μεσσηνίας.
Στις πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Σώκαλη ως παίκτη της ΑΕ Γαργαλιάνων διακρίνεις κανείς μια νότα ενθουσιασμού: «Κατ’ αρχάς «Ευχαριστώ τη διοίκηση και ειδικότερα τον κ. Γκιώνη για την προτίμηση στο πρόσωπό μου, όπως επίσης ευχαριστώ το τεχνικό δίδυμο Λακριντή-Γεωργακόπουλου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου ακόμα μια χρονιά!»
Το “κοινό σκεπτικό” και η διάθεση συμβολής σε νέα εγχειρήματα όπως αυτό που θα κάνει τη νέα σεζόν η ομάδα της ΑΕΓ είναι η κινητήριος δύναμη και οι βασικότεροι λόγοι που οδήγησαν τον Δημήτρη Σώκαλη να πει «ναι» στη συνεργασία αυτή καθώς όπως δήλωσε στη «Φ»: «Οι στενοί δεσμοί, η ελαστικότητα στις υποχρεώσεις μου, μου επιτρέπουν να πάω για να βοηθήσω στο νέο ξεκίνημα της ομάδας, αλλά με πολύ όρεξη και ζήλο. Έχω ακόμα πολλά να δώσω, δεν νοιώθω κορεσμένος και έχω όρεξη!».
Ένας ακόμη βασικός λόγος που παρακίνησε τον Σώκαλη να δώσει τα χέρια με την διοίκηση δεν έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι, καθώς όπως είπε τα βρήκαν αμέσως «Οι λόγοι είναι καθαρά οικογενειακοί και επαγγελματικοί. Έχω περισσότερες υποχρεώσεις οικογενειακές και επαγγελματικές, παράλληλα η γυναίκα μου είναι από τους Γαργαλιάνους, το παιδί μου είναι μισός Γαργαλιανιώτης. Με αυτά τα δεδομένα οι άνθρωποι εδώ είναι αρκετά ελαστικοί απέναντί μου όσον αφορά στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών μου προς την ομάδα (προπονήσεις). Δεν έπαιξε σε καμία περίπτωση ρόλο το οικονομικό και για του λόγου το αληθές δεν πήρα τα χρήματα που θα έπαιρνα σε άλλες ομάδες! Είναι καινούργια ομάδα, νέα διοίκηση και μου αρέσει να βοηθώ σε τέτοια ξεκινήματα!»
Μόλις τρία χρόνια πριν κατά την πρώτη χρονιά δημιουργίας και «εκκίνησης» της Α1 Κατηγορίας, με τα «χρώματα» τότε της Μεθώνης και υπό το δίδυμο Λακριντή-Γεωργακόπουλου, ο Δημήτρης Σώκαλης είχε αναδειχθεί ως πρώτος σκόρερ έχοντας πετύχει 18 τέρματα σε 24 παιχνίδια, μπροστά από επιθετικούς όπως οι Γεωργιόπουλος (Μιλτιάδης), Μουλιάτος (Θουρίας) κ.α.
Αυτό φανερώνει την αγωνιστική του αξία και προσαρμοστικότητα, καθώς στην ομάδα, όπως είπε, θα κληθεί να προσφέρει σε περισσότερα από ένα πόστα: «Θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου όχι μόνο σαν μεσοεπιθετικός αλλά όταν χρειαστεί και σαν κεντρικός αμυντικός!»
Στο νέο ξεκίνημα δεν νοιώθει μόνος αφού εκτός από το προπονητικό τιμ με το οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν σε άλλες ομάδες, θα βρει κι άλλους παλιούς γνώριμους: «Στην ΑΕΓ θα βρω γνωρίμους συμπαίκτες, αφού έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τους περισσότερους! Στόχος προσωπικός αλλά και της ομάδας ανταγωνιστικό σύνολο, πειθαρχημένο και καλό ποδόσφαιρο! Εύχομαι υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!»
Να σημειωθεί πως στην ΑΕ Γαργαλιάνων έχουν επίσης «μετακομίσει» (με μεταγραφή) ο Φουρναράκος από την ΑΕ Μάνης, ενώ έκλεισε και ο Ροβολής, επίσης από την ΑΕ Μάνης και ο Στασινόπουλος από τον Τέλο Άγρα.
Το γεγονός αυτό προσδίδει ακόμη περισσότερη δυναμική στο ρόστερ που θα έχει στα χέρια του ο έμπειρος προπονητής Θανάσης Λακριντής και ο συνεργάτης του Κώστας Γεωργακόπουλος.

553 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply