ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολλά και διάφορα!!

0

ΑΠΟ τις 12 Μαΐου που διέρρευσε η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους συμβασιούχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που σήμερα βρίσκονται στο δρόμο, διεκδικώντας τα αιτήματά τους το διάστημα δεν ήταν επαρκές ώστε να βρεθεί λύση και να μη φτάσουμε στο σημερινό χάλι με τους σωρούς των σκουπιδιών;

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ είναι εύλογο αλλά εκείνοι που επιβάλλεται να απαντήσουν δεν απάντησαν ακόμα.

ΚΑΙ μπορεί σε ορισμένους δήμους να μαζεύτηκαν τα σκουπίδια και μπράβο σε αυτούς που τα μάζεψαν, το πρόβλημα ωστόσο απαιτεί άμεσες και διαρκείας λύσης και όχι προσωρινές, όσο επιβεβλημένες κι αν είναι αυτές στην παρούσα συγκυρία.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ και αυτό το ζήτημα έπεσε στην πολιτική εκμετάλλευση ως συνήθως με τις γνωστές παρενέργειες που όλοι αντιλαμβάνονται.

***

ΤΕΛΟΣ δημοσκοπήσεων εν όψει θέρους και η ΝΔ φαίνεται πως διευρύνει τη διαφορά της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕΧΡΙ την κάλπη ωστόσο ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και πολλά στην πορεία θα δούμε.

ΟΠΩΣ την ενδεχόμενη συρρίκνωση των μικρών κομμάτων που ίσως τελικά μείνουν εκτός της νέας Βουλής.

***

ΚΙ ΕΝΩ η δημοσκοπική άνοδος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δεν καταγράφεται μεγάλη,  το κύμα αισιοδοξίας που κυριαρχεί στις φυλές της είναι εντονότατο, αν κρίνουμε και από την προσυνεδριακή εκδήλωση που έγινε στην Καλαμάτα όπου συγκεντρώθηκαν όλοι οι λογής «πικραμένοι» όχι για να πουν τον πόνο τους αλλά για να δείξουν πόσο αισιόδοξοι είναι για τη συνέχεια.

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ βέβαια το συνέδριο από τα αποτελέσματα του οποίου πολλά θα εξαρτηθούν αν όλες αυτές οι «φυλές» της λεγόμενης Κεντροαριστεράς μπορούν να συνυπάρξουν.

***

ΚΑΥΣΩΝΑΣ εν όψει προειδοποιούν οι ειδικοί και συμβουλές δίνουν.

ΠΟΛΥ καλά κάνουν και μπράβο τους!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να προσέχουν όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ θα αναρτήσουν δροσιά παρά θιν’ αλός οπότε προβλέπεται κοσμοσυρροή στις παραλίες και ως εκ τούτου καλά μπάνια σε όλους μας!

***

ΟΣΟΙ αναρωτιούνται που είναι οι ΑΝ.ΖΑ. θα κάνουν λάθος αν θεωρήσουν ότι λόγω καλοκαιριού χαλαρώσουν.

ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ μάλιστα φαίνεται ότι το καλοκαίρι τους εμπνέει γι’ αυτό και τα συνεχή σούρτα-φέρτα  Αθήνα και Θεσσαλονίκη μαζί και με τον ΛΑ. ενίοτε ώστε να μιλάμε δυναμικά για ΑΝ.ΖΑ.ΛΑ. που δίνουν ρεσιτάλ όπου πάνε.

ΠΕΡΙΤΤΟ να ειπωθεί ότι  το γαμπριλίκι πάει σύννεφο κι από τους τρεις όσο κι αν κάνουν τις σιγανοπαπαδιές για να ξεγλιστρούν σαν χέλια.

***

ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ενόψει καθώς ο Ιούνιος εκπνέει και το καλοκαίρι είναι πια οριστικά παρών με όλη του την ερωτική αύρα να το συνοδεύει.

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ αφού χαλάρωσε για τα καλά αυτές τις μέρες επέστρεψε πλέον δυναμικά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας έτοιμος ως συνήθως για νέες κατακτήσεις.

«ΣΤΟ ΚΥΜΑ» το ξέρουν βέβαια και τον αντιμετωπίζουν αναλόγως όπως ταιριάζει στην περίπτωσή του.

«ΣΤΟ ΚΥΜΑ» θα είναι και φέτος το καλοκαίρι το στέκι του.

***

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ο Γαμπρουλίνης έχει πλέον ξεσαλώσει για τα καλά.

ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ τα φλογερά πιπίνια του Da Luz που του πήραν τα μυαλά που λίγο σκέπαζαν τα προ πολλού αραιωμένα αν και βαμμένα μαύρα μαλλιά του.

ΚΙ ΕΤΣΙ αεράτος και φευγάτος ως συνήθως πλέον ο Γαμπρουλίνης έχει αρχίσει για τα καλά να δίνει το καλοκαιρινό του σόου στέλνοντας αδιάβαστους όσους τυχόν δεν τον καταλαβαίνουν.

ΓΑΜΠΡΟΥΛΙΝΗΣ είναι αυτές δεν είναι όποιος κι όποιος όπως καταλαβαίνετε και μαζί του θα πορευτείτε κι αυτό το καλοκαίρι.

***

ΓΑΜΠΡΟΣ ο θαλασσινός και εσαεί σορτσάτος πλέον ξεκίνησε τα μακροβούνια του στην παραλία μπροστά στο Elite και τα πιπίνια ήδη αναστατώθηκαν.

ΓΑΜΠΡΟΣ είναι αυτός δεν είναι όποιος κι όποιος και συν τοις άλλοις τυγχάνει φίλος κολλητάρι με το Γαμπρουλίνη που πάντως παίζει σε άλλο γήπεδο και έχει εκεί τις δικές του επιτυχίες.

***

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για το στέκι του Δαβέρου στη Μάδαινα απευθύνει και μέσω της στήλης ο Κλειδαράς Μεζεδολόγος προς όλους τους φίλους της παλιοπαρέας και βεβαίως περιμένει σύντομα απάντηση.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ πάντως είναι ανοιχτή για όλο το καλοκαίρι οπότε οψόμεθα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

Leave a Reply