ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συναυλία με μουσικές της Ανατολικής Μεσογείου απόψε από το Λύκειο Ελληνίδων

0

Στον προαύλιο χώρο του εκθεσιακού χώρου του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας που στεγάζει την “Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια” επί της οδού Σταδίου 64 Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί κύκλος θερινών εκδηλώσεων με τίτλο «…με φως καταμεσής του κόσμου…».

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 9.30 μ.μ. με  μουσική της Ανατολικής Μεσογείου με τον RossDaly, την Κέλυ Θωμά, τον Ταξιάρχη Γεωργούλη (ούτι), τη Σοφία Ευκλείδου (τσέλο) και τον Βαγγέλη Καρίπη (κρουστά).

Ο RossDaly, ενώνοντας τη φυσική ροή των αρχαίων παραδόσεων με τις πιο σύνθετες ανάγκες του σύγχρονου ακροατή, προσφέρει σε κάθε του εμφάνιση μία μοναδική υπερβατική και πνευματική μουσική εμπειρία, καθιστώντας τους ακροατές κοινωνούς της ουσίας της μουσικής, που δεν έχει κανένα φυσικό όριο κι εκτείνεται πέρα από τον χώρο και τον χρόνο. Θα παιχτούν παλιές και νεότερες συνθέσεις επηρεασμένες από μουσικές παραδόσεις της Ανατολής και όχι μόνο.

Προπώληση εισιτηρίων στο κτίριο του ΛΕΚ “Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια” έως και σήμερα κατά την διάρκεια της λειτουργίας του  χώρου της έκθεσης. Τηλέφωνο 2721086923.

Τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ, ενώ ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Leave a Reply