ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανάμεσα στα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας το Yiamas Gastro Bar του ξενοδοχείου Elite

0

yiamas-gastro-bar

Μια ακόμη καλή πρωτιά, διαφορετική και ιδιαίτερη, ήρθε για την πόλη της Καλαμάτας, με το Yiamas Gastro Bar του ξενοδοχείου Elite City Resort, να βραβεύεται ως ένα από τα καλύτερα 100 ελληνικά εστιατόρια! Η τιμητική βράβευση «σφραγίστηκε» σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπου και πραγματοποιήθηκε η απονομή των πρώτων Restaurant 100 Awards.

Το «δικό μας» Yiamas Gastro Bar, βραβεύτηκε για μια ακόμη φορά, καταλαμβάνοντας την 86η θέση, ανάμεσα στα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας για το 2017! Και αυτή η διάκριση, ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή καθώς έθεσαν υποψηφιότητα εστιατόρια από κάθε γωνιά της χώρας και στη λίστα είναι πολύ γνωστά ονόματα διακεκριμένων ανθρώπων του χώρου, γνωστών επιχειρηματιών και ομίλων και πολύ μεγάλων chefs! Μετά τα 4 βραβεία που απέσπασε  στην διοργάνωση ESTIA AWARDS 2017, το Yiamas Gastro Bar, έρχεται να προσθέσει στο ενεργητικό του και αυτή τη διάκριση, αποδεικνύοντας ότι η ομαδική  δουλειά με όραμα και ποιότητα μπορεί να φέρει ένα εστιατόριο της επαρχίας, ανάμεσα στους καλύτερους και μάλιστα, μόνο σε 2,5 χρόνια λειτουργίας!
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί από τους επώνυμους foodies της εκατονταμελούς κριτικής επιτροπής των βραβείων, μεταξύ των οποίων οι: Θεόδωρος Χαραγκιώνης, Γιώργος Παπαλέξης, Μύρωνας Στρατής, Μαριάντα Πιερίδη, Αλεξ Κάβδας, Πάνος Ιωαννίδης, Νεκτάριος Ντάλλας , Φωτεινή Πιπιλή, Λόλα Νταϊφά, Νάντια Γεραζούνη και Νάσος Ντότσικας, ενώ τη  λαμπρή βραδιά παρουσίασαν σε «αντίστροφη μέτρηση» η Madame Ginger και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Αξίζει τέλος να επισημανθεί ότι τα Restaurant 100 είναι μια λίστα φτιαγμένη από foodies για foodies, πλουραλιστική και δημοκρατική, με γαστρονομικές προτάσεις που ταιριάζουν σε κάθε budget και κάθε περίσταση εξόδου. Τα βραβεία διοργάνωσε το Hotel και Restaurant της Boussias Communications.

168 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply