ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

107.000 ευρώ σε 11 μήνες είχαν κλέψει από ηλικιωμένους μέλη σπείρας που παρίσταναν τους ενοικιαστές!

0

Αρωμα… Μεσσηνίας είχε η σπείρα που έκλεβε ηλικιωμένους παριστάνοντας τους ενοικιαστές  σπιτιών, την οποία εξάρθρωσε η Ασφάλεια Πατρών.

Ως αρχηγοί της σπείρας που είχε απλώσει τα δίχτυα της σε πάρα πολλά μέρη της χώρας, έχοντας αποσπάσει σε λιγότερο από ένα χρόνο, σε 27 περιπτώσεις, πάνω από 100.000 ευρώ, φέρονται μια 22χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος tattoo και ο 33χρονος σύντροφός της. Ήδη και οι δυο τους, όπως και ένας 37χρονος,  έχουν συλληφθεί με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Μεσσήνης, ενώ στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ακόμη πέντε μελών της εγκληματικής οργάνωσης και συγκεκριμένα δύο 36χρονων, δύο γυναικών 22 και 33 ετών και μιας 29χρονης Βουλγάρας.

Σε βάρος τους, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών, αλλά και της κατοχής ναρκωτικών.

ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ο  33χρονος με την 22χρονη σύντροφο του, φέρεται ότι ήταν τα αρχηγικά μελή της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι καλούσαν από τα κινητά τους τηλέφωνα, ιδιοκτήτες ακινήτων, αναζητώντας κυρίως ηλικιωμένους, από τους οποίους προσπαθούσαν να αποσπάσουν πληροφορίες για την οικονομική και οικογενειακή τους κατάσταση.
Στη συνέχεια, συγκροτούσαν ομάδες, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, με τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και μετέβαιναν στα ακίνητα, όπου τα αρχηγικά μέλη απασχολούσαν τους ιδιοκτήτες, ενώ την ίδια στιγμή οι συνεργοί τους αφαιρούσαν κοσμήματα και χρήματα.

Leave a Reply