ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

3ος Πανελληνιονίκης ο Χρήστος Μέτα στα 400 μέτρα με εμπόδια!

0
    4η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ 4X100 ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ.

ΑΚΡΩΣ επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη η παρουσία των αθλητών και αθλητριών στίβου του Μεσσηνιακού ΓΣ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων που έγινε το διήμερο 24 και 25 Ιουνίου στα Τρίκαλα.
Ένα χάλκινο μετάλλιο, μια 4η θέση, ατομικά ρεκόρ και ορισμένα καλά πλασαρίσματα είναι ο απολογισμός του Καλαματιανού συλλόγου στο αξιολογότερο εν των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων που διοργανώνεται στην χώρα. Έξι αθλητές και τέσσερις αθλήτριες εκπροσώπησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σύλλογο τους σε μια διοργάνωση που φιλοξένησε εκατοντάδες συμμετέχοντες.

3ος Πανελληνιονίκης ο Χρήστος Μέτα
στα 400 μ. με εμπόδια!

Σε ένα ιδιαίτερο δύσκολο και επίπονο αγώνισμα, στα 400 μέτρα με εμπόδια, ο Χρήστος Μέτα στέφθηκε 3ος Πανελληνιονίκης επιτυγχάνοντας παράλληλα ατομικό ρεκόρ. Ο αθλητής της Ελένης Χαντζή πραγματοποίησε χρόνο 55΄΄.78 και συνέχισε την παράδοση που έχει ο Μεσσηνιακός επί σειρά ετών, με αξιόλογες διακρίσεις στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

4η θέση στην Ελλάδα η ομάδα
σκυταλοδρομίας Παίδων 4×100

Μεγάλη επιτυχία πιστώνεται και στην ομάδα σκυταλοδρομίας Παίδων 4×100. Με μια σύνθεση που εμφανίστηκε σε διοργάνωση για πρώτη φορά, οι Αλέξανδρος Σταματέλος, Παναγιώτης Πανταζής, Αλέξανδρος Νικολόπουλος και Γιώργος Κούσκουλας έκαναν μια εντυπωσιακή κούρσα και κατέκτησαν την 4η θέση επιτυγχάνοντας χρόνο 43΄΄.80. Στα ατομικά τους αγωνίσματα, ο Κούσκουλας κατέκτησε την 12η θέση στον τελικό των 200 μέτρων (23΄΄.25), ενώ οι Νικολόπουλος, Σταματέλος και Πανταζής, παρότι έκαναν όλοι τους ατομικό ρεκόρ, δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό των 100 μέτρων (21ος με 11΄΄.50, 27ος με 11΄΄.57 και 30ος με 11΄΄.60 στην προκριματική φάση αντίστοιχα).
Στον Ακοντισμό ο Κυριάκος Μαγουλιανίτης στον προκριματικό γύρο κατετάγη 17ος (45,87μ.) και δεν κατάφερε να συνεχίσει στην τελική φάση του αγωνίσματος.
Στις Κορασίδες η ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100 (Αλεξανδροπούλου Κωνσταντίνα, Τενέντε Ελισάβετ, Χανδρινού Μαριδήμη, Τασιοπούλου Μαρία) κατέκτησε την 10η θέση με επίδοση 51΄΄.36. Στα ατομικά τους αγωνίσματα οι αθλήτριες του Τμήματος δεν προκρίθηκαν στον τελικό των αγωνισμάτων τους. Πιο συγκεκριμένα η Τασιοπούλου με επίδοση 12΄΄.95 κατετάγη 31η στον προκριματικό γύρο. Η Αλεξανδροπούλου 18η (16΄΄.25) στα 100 μέτρα με εμπόδια, ενώ η Χανδρινού με άλμα 5,21 μέτρα ήταν 21η στο μήκος.
Ο απολογισμός της ομάδας κρίνεται θετικός καθώς η πλειοψηφία των συμμετεχόντων θα λάβει μέρος και την επόμενη περίοδο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Παίδων και Κορασίδων.
● Την αποστολή του Μεσσηνιακού συνόδευσαν στα Τρίκαλα οι προπονητές Άρης Τριανταφυλλόπουλος, Ελένη Χαντζή και Γιάννης Καλυβιώτης.

Leave a Reply