ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κινδυνεύουμε από τους σωτήρες!

0

ΚΑΥΣΤΙΚΟ και σκληρό το σκίτσο του Πέτρου Ζερβού ισοπεδώνει σχολιαστικά την τρέχουσα επικαιρότητα όπου ο νεοεκλεγείς Γάλλος πρόεδρος βρίσκεται στο προσκήνιο ως πρωταγωνιστής έχοντας σαρώσει εκλογικά στη χώρα του και πλέον διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία για να εφαρμόσει την πολιτική του.

ΑΝ ΑΥΤΗ η πολιτική είναι που επιθυμούν ο Σόιμπλε και η Μέρκελ θα το δούμε σύντομα.

ΟΠΩΣ επίσης θα δούμε αν το «Μακρόνιο» είναι στην πράξη συνδυασμός από «Στουρνάριο», «Τσίπριο» και «Θεοδωράκιο», όπως ο ευφάνταστος σκιτσογράφος με το σκίτσο του ισχυρίζεται.

ΣΕ ΚΑΘΕ περίπτωση πάντως ο νέος Γάλλος πρόεδρος λειτουργεί ήδη σαν σταρ της πολιτικής και δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και στη χώρα μας υπάρχουν ήδη αρκετοί που θέλουν να μιμηθούν το πρότυπό του.

ΜΠΟΡΕΙ να θέλουν αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι μπορούν κιόλας όσο κι αν σπεύδουν να δηλώσουν ότι τυγχάνουν φίλοι και γνώριμοι του νέου κατοίκου των Ηλυσίων.

ΟΣΟ για το αν ο Μακρόν θα σώσει τη Γαλλία, δεν ξέρουμε.

ΓΙΑ την Ελλάδα πάντως οι επίδοξοι πολιτικοί σωτήρες περιμένουν τις εκλογές για να αποδείξουν ότι κάνουν γι’ αυτό τον ρόλο.

ΓΙΑ να διαψεύσουν βέβαια όσους τους πίστεψαν και τους ψήφισαν.

ΑΛΛΑ το πρόβλημα δεν είναι ο Σόιμπλε και η Μέρκελ για να επανέλθουμε στα του σκίτσου.

ΑΥΤΟΙ τη δουλειά τους κάνουν και προσπαθούν να την κάνουν όσο μπορούν πιο καλά.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ είναι τι κάνουν οι δικοί μας πολιτικοί που συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιοι είναι περισσότερο ακατάλληλοι για το ρόλο που αναλαμβάνουν.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ για μας ως πολίτες ο μεταξύ των πολιτικών συναγωνισμός έχει ακατάλληλες επιπτώσεις στην πλάτη μας.

ΑΥΤΑ για σήμερα λόγω και ζέστης.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

131 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply