ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας: 30 τζουντόκια πήραν άριστα στις προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών

0

Οι κόποι της σκληρής δουλειάς απέφεραν καρπούς για τους μικρούς τζουντόκα καθώς πρόσφατα συμμετείχαν επιτυχώς στις προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών της σχολής του A.C. Judo Kalamatas.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν 30 μικροί αθλητές του συλλόγου ηλικίας από 4 έως 12 ετών, οι οποίοι είχαν χωριστεί σε τέσσερα τμήματα και εξετάστηκαν στην ύλη του Τζούντο και κατόρθωσαν να προαχθούν και να λάβουν από την επόμενη ζώνη!

Ιδιαίτερα υπερήφανοι οι ιθύνοντες του συλλόγου εκφράζουν την χαρά τους για την σωστή εκμάθηση του Ολυμπιακού Αθλήματος – είναι από τα νεότερα ολυμπιακά αθλήματα, αφού μπήκε στις Ολυμπιάδες το 1964 στο Τόκυο – αλλά και την πρόοδο που παρουσιάζουν σε κάθε προπονητή ή αγωνιστική υποχρέωση.

«Όλο το προηγούμενο διάστημα οι αθλητές προετοιμάζονταν πυρετωδώς για να λάβουν μέρος στις εξετάσεις με αποτέλεσμα να δικαιωθούν οι κόποι της σκληρής δουλειάς, επιτυγχάνοντας να προαχθούν και να τους απονεμηθεί η επόμενη ζώνη. Συγχαρητήρια σε μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες για την εξαιρετική τους εμφάνιση.

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Μαρκάκη Παναγιώτη για το ήθος και την αθλητική παιδία που προάγει.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς όλων των παιδιών για την υποστήριξη τους , και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν αυτά τα 15 χρόνια λειτουργίας της σχολής», αναφέρουν ειδικότερα οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα συνεχιστούν κανονικά για την ομάδα Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών -Γυναικών.

Ενώ, επόμενη δραστηριότητα της σχολής είναι η καλοκαιρινή προπόνηση στο πλαίσιο αθλητικό camp που θα γίνει την Τετάρτη 30 Αυγούστου και για 4 ημέρες στο Λουτράκι.

 

111 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply