ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανελλήνιο Optimist: Η πρωτιά στην Περιφέρεια Ν.Ελλάδας χάρισε στην Διονυσία Τσαπάρα του ΝΟΚ μια θέση στην Εθνική!

0

Την πρωτιά στην Περιφέρεια Νοτίου Ελλάδας και το εισιτήριο που την συνόδευε με προορισμό τους Βαλκανικούς αγώνες της Τουρκίας που θα γίνουν αρχές Σεπτεμβρίου, ανήκουν …σε χέρια Καλαματιανά!

Μετά από 9 ιστιοδρομίες με τη συμμετοχή 190 αγοριών και 93 κοριτσιών από 63 Ομίλους απ’ όλη την Ελλάδα η νεαρή ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Διονυσία Τσαπάρα κατετάγη 72η στους Πανελλήνιους αγώνες Optimist που έγιναν στον κόλπο του Λαγονησίου, το διάστημα 24 με 28 Ιουνίου και την πρωτιά στην Περιφέρεια Νοτίου Ελλάδας

«Οι μεγάλες χαρές έρχονται μετά από μεγάλους αγώνες. Υπερήφανοι όλοι στην οικογένεια του ΝΟΚ. Μπράβο στον προπονητή Λημνίο Παναγιώτη και την αθλήτρια Τσαπάρα Διονυσία για την διάκριση της να φορέσει το εθνόσημο στο στήθος στους επόμενους Βαλκανικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Τουρκία. Ο επιμένων νικά!» σχολίασε σχετικά ο έφορος ιστιοπλοΐας του ΝΟΚ, Χρήστος Τσάμης εκφράζοντας την ικανοποίηση και χαρά όλων στον Όμιλο, για την σπουδαία αυτή στιγμή στην ιστιοπλοϊκή πορεία της νεαρής αθλήτριας που τον προσεχή Σεπτέμβρη θα φορέσει το εθνόσημο για να αγωνιστεί στους Βαλκανικούς αγώνες στην Τουρκία.

Θυμίζουμε ότι την πρόκριση για τους Βαλκανικούς παίρνουν το πρώτο αγόρι και το πρώτο κορίτσι της Περιφέρειας, που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο.

Στο Αίγιο Τσάμης και Κολινιάτης

Αύριο, ξεκινά στο Αίγιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα LASER 4.7 της ΕΙΟ. Εκεί ο Ναυτικός όμιλος Καλαμάτας θα δώσει το παρόν με δυο ιστιοπλόους, τον Ευστάθιο Τσάμη και τον Εμμανουήλ Κολινιάτη.

Leave a Reply