ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επέστρεψε στην προεδρία του Αστέρα Βαλύρας ο Γιώργος Φωτεινός

0
    ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ F.C. ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ σε Σώμα το βράδυ του Σαββάτου, το καινούριο διοικητικό συμβούλιο των «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης του Αστέρα, που προέκυψε στις τελευταίες εκλογές, με πρόεδρο τον Γιώργο Φωτεινό (σ.σ. η θητεία του θα είναι διετής) στα γραφεία του ιστορικού συλλόγου στο Δημοτικό γήπεδο με την επωνυμία «Μαρακανά κάμπου» Βαλύρας!
Στην προεδρeία επέστρεψε ξανά ο κ. Φωτεινός που δραστηριοποιείται με τα διοικητικά του Αστέρα για τρεις δεκαετίες και πλέον, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις, παρότι αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και τα βαρύγδουπα λόγια…, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ευχαριστεί θερμά όλους όσοι/ες από τους στενούς συνεργάτες του, του ανέθεσαν να αναλάβει το νευραλγικό πόστο του προέδρου και τους υποσχέθηκε θα προσπαθήσει με την ολόπλευρη στήριξη των μελών, των φανατικών οπαδών της ομάδας του, οι οποίοι τη στηρίζουν διαχρονικά παντός καιρού, και των φίλων επαγγελματιών-υποστηρικτών από την Βαλύρα τα γειτονικά χωριά της Ιθώμης και των δήμων Μεσσήνης, Οιχαλίας και την Καλαμάτα, ο Αστέρας να επιστρέψει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών και στην Α1 Μεσσηνίας.
Στο μεταξύ, μετά την συγκρότηση του προεδρείου ο κ. Φωτεινός, παρουσία του νέου αντιπροέδρου Κώστα Κλάδη που διαμένει μόνιμα στη γειτονική Σκάλα-Μελιγαλά και της διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Βαλύρας Ρούλας Τσαγκάρη, συναντήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα με τον Ιθωμίτη αντιδήμαρχο Μεσσήνης Κώστα Γεωργακόπουλο, ενώ μέσα στο προσεχές διάστημα θα επισκεφτεί και θα τους παραδώσει σχετικό υπόμνημα-μελέτη για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού γηπέδου Ιθώμης στη Βαλύρα καθώς και την τοποθέτηση λυόμενης κερκίδας, με τους συνεργάτες του στη νέα διοίκηση κ. Ιωσήφ Π. Δημητρακόπουλο, Βασίλη Φ. Μπακόπουλο, Κώστα Κλάδη, Τάκη Αργ. Θεοδωρόπουλο, Περικλή Τσιμόγιαννη, Ρόζυ κ. Καρύδη, Ελευθερία Καφετζάκη και Χρ. Παπ.), τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη, την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση, και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.

    Μουσική βραδιά και
    άνοιγμα στην τοπική κοινωνία

Μέσα στο καλοκαίρι ο Αστέρας πρόκειται να διοργανώσει μουσική βραδιά για την οικονομική του ενίσχυση, ενώ θα απευθυνθεί και θα έρθει σε επαφή με γνωστούς επιχειρηματίες της Ιθώμης, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης, Καλαμάτας αλλά και των Βαλυραίων της διασποράς ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Ευρώπη, ώστε να στηρίξουν με μια χορηγία τους τον Αθλητικό Σύλλογο κύρια την νεοσύστατη F.C. Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ιθώμης, ενώ μερικοί εφόσον το επιθυμούν να την στηρίξουν και οικονομικά.

    Σε αναζήτηση νέου προπονητή

Ο Γιώργος Φωτεινός ευχαρίστησε θερμά τον Γιώργο Γιαννακούντζο που είχε επιφορτιστεί την περσινή σεζόν σε διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή και του ευχήθηκε την νέα σεζόν κάθε επιτυχία στο γειτονικό φίλο σωματείο του Αστέρα Αρφαρών.
Τέλος, μαζί με την επιτροπή μετεγγραφών θα κινηθεί τις προσεχείς μέρες για την απόκτηση κάποιων παικτών, καθώς και την πρόσληψη νέου τεχνικού για την μεγάλη ομάδα καθώς και ενός συνεργάτη του Αργύρη Λιάππα, ώστε να πλαισιώσει το τμήμα της F.C. Ακαδημίας Ιθώμης που αριθμεί 25-30 παιδιά από την περιοχή, με προοπτική να ξεπεράσουν τη νέα σεζόν τα 50 καθώς το γήπεδο του Αστέρα με την φροντίδα του Δήμου Μεσσήνης διατηρείται σε καλή κατάσταση παρά τον φοβερό καύσωνα που έχει πλήξει και την περιοχή της Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου…

186 Συνολικές προβολές, 2 Σήμερα

Leave a Reply