ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίδειξη πολιτικής ανωριμότητας!

0

Άφησαν τις πόλεις να… πνιγούν και τους πολίτες

να υποφέρουμε με τα σκουπίδια καλοκαιριάτικα!

ΜΕΡΕΣ καύσωνα ζει η Ελλάδα πνιγμένη στα σκουπίδια!  Εν μέσω τουριστικής περιόδου η εξουσία άφησε να «σκάσει» μια βόμβα που απείλησε σοβαρά τη δημόσια υγεία και την οικονομία!

ΣΕ ΜΙΑ επίδειξη ανωριμότητας το πολιτικό σύστημα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βρέθηκε για μια ακόμα φορά απέναντι από την κοινωνία με πολιορκητικό κριό τους συμβασιούχους που κρατάει χρόνια τώρα σε ομηρία!

ΕΤΣΙ οι συγκυβερνήτες Αλέξης-Πάνος, συνεπείς στην ελληνική πολιτική ασυνέπεια και ανεπάρκεια, παρ’ ότι βγήκαν υποσχόμενοι τα αντίθετα, άφησαν τη βόμβα να «σκάσει» καλοκαιριάτικα, με τις πόλεις να… πνίγονται στα σκουπίδια και τους πολίτες να υποφέρουν από τη δυσοσμία και να κινδυνεύει σοβαρά η δημόσια υγεία!

ΕΥΤΥΧΩΣ, οι εργαζόμενοι, παρά τις εσωτερικές αντιθέσεις τους και τις αγκυλώσεις ορισμένων, επέδειξαν τελικά  ωριμότητα, αναλογιζόμενοι την κοινωνική τους ευθύνη.  Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις και δεσμεύτηκαν σε τρείς ημέρες να καθαρίσουν τις πόλεις!

ΠΑΡ’ ΟΤΙ τα αιτήματα για τους συμβασιούχους αντιμετωπίζονται με μεσοβέζικους τρόπους, οι εργαζόμενοι προτίμησαν να έχουν σύμμαχο την κοινωνία, βάζοντας απέναντι το πολιτικό σύστημα, που συνολικά έχει την ευθύνη, πρωτίστως δε τη συγκυβέρνηση που συνειδητά τους εμπαίζει τα 2,5 τελευταία χρόνια!  Και κατά τούτο οι εργαζόμενοι κέρδισαν αναδεικνύοντας την πολιτική ανωριμότητα και την αντικοινωνική στάση της κυβέρνησης! Και όχι μόνο…

Leave a Reply