ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλλάξαμε και συνεχίζουμε στη νέα εποχή…

0

ΑΠΟ το Σάββατο 1η Ιουλίου (εν μέσω καύσωνα όπως έλαχε) η «ΦΩΝΗ» άλλαξε!  Και όπως γράψαμε αυτό έγινε γιατί το επιτάσσουν οι ανάγκες των καιρών και της αγοράς, στους κανόνες της οποίας δεν μπορεί κανείς πλέον να αντισταθεί!  Τα… παραδοσιακά κάστρα, πέφτουν ένα-ένα και αν δεν αναπροσαρμοστούν και τα τοπικά δεδομένα της ενημέρωσης θα πάψουν να υφίσταται!

ΓΙ’ ΑΥΤΗ, λοιπόν, την αναμέτρηση που φαίνεται αναπότρεπτη αν δεν προετοιμαστούν και οι «τοπικές κοινωνίες» θα πουν το… δεσπότη Παναγιώτη!  Και είναι αναπόσπαστο κομμάτι των τοπικών κοινωνιών τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης έντυπα και ηλεκτρονικά.

ΕΤΣΙ η «ΦΩΝΗ» και η «ΦΩΝΗ της Δευτέρας» έκαναν το αποφασιστικό βήμα του αναγκαίου εκσυγχρονισμού, κάτι σαν προώθηση «μεταρρυθμίσεων», που ακούμε να πιπιλίζουν καθημερινά κυβερνώντες, δανειστές και αγορές ανά την υφήλιο!

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ απ’ την ηλεκτρονική έκδοση, τη foninews.gr,  πειραματικά στην αρχή και επαγγελματικά τους τελευταίους μήνες, περάσαμε και στον έντυπο, αναπόφευκτο, πια εκσυγχρονισμό!

ΕΝΔΙΔΟΝΤΑΣ, λοιπόν, στις ανάγκες της αγοράς και τις επιταγές της νέας εποχής, με πιο λειτουργικό σχήμα και χρώμα στην ενημέρωση, η «Φ», κάνει, με ρίσκο ομολογουμένως, το μεγάλο βήμα μπροστά!

Η ΥΠΟΔΟΧΗ στο φύλλο του Σαββατοκύριακου ήταν συγκινητική. Τα σχόλια πολλά και οι ευχές φίλων και αναγνωστών περισσότερες και τους ευχαριστούμε όλους έναν-έναν ξεχωριστά.

ΜΠΟΡΕΙ, όπως γράψαμε το Σάββατο η «ΦΩΝΗ» να αλλάζει σε όλα, ωστόσο θα πορευτούμε στα ίδια δύσβατα μονοπάτια των διαχρονικών αρχών και αξιών της μαχόμενης, στο πλευρό της κοινωνίας, δημοσιογραφίας και με τον πολίτη στο επίκεντρο. Μένουμε, ως εκ τούτου ασυμβίβαστοι και προσηλωμένοι στο τρίπτυχο της φιλοσοφίας μας:

Ελέγχουμε την εξουσία, στηρίζουμε την κοινωνία και τη Μεσσηνία  (και όπου αλλού μπορεί να φτάσει η χάρη μας…)! 

Αγαπητοί αναγνώστες, φίλοι, συνδρομητές και διαφημιζόμενοι το νέο ταξίδι της «Φ» μόλις άρχισε και μας προκύπτει συναρπαστικό, για το σήμερα και το αύριο!  Πάμε μαζί και δεν θα χάσετε! Αυτό είναι το μόνο που σας υποσχόμαστε!

169 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply