ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10ος στην MX1 ο Μπουρίκας της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. στο φινάλε του Πανελλήνιου Motocross

0
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Η ΑΥΛΑΙΑ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017 έπεσε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πίστα των Γιαννιτσών, όπου το σωματείο Ο.Μ.Φ. διοργάνωσε τον 7ο αγώνα.
75 αναβάτες υπό υψηλές θερμοκρασίες βρέθηκαν στα Γιαννιτσά όπου ο αγώνας έκλεισε σε γιορτινό κλίμα με την ανάδειξη των πρωταθλητών της φετινής σεζόν! Πανελλήνιοι Πρωταθλητές Motocross 2017 αναδείχθηκαν οι Βασίλης Πακαταρίδης στην ΟΡΕΝ, Παναγιώτης Κουζής στην ΜΧ1, Ανδρέας Ανδρέου στην ΜΧ2Τ, Γιάννης Τουρατζίδης στην ΜΧ2, Βασίλης Τριανταφύλλου στην Quad B, Νικόλας Κανελλόπουλος στην ΜΧ65, Αντώνης Σάγμαλης στην ΜΧ85 και Κωνσταντίνος Ντούζος στην Quad.
Την φετινή σεζόν το Αθλητικό Σωματείο ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. συμμετείχε με πέντε (5) αναβάτες στο πρωτάθλημα. Στον αγώνα των Γιαννιτσών στην MX65 έτρεξε ο 12χρονος Καμαρινός Παυλόπουλος. Ο 12χρονος αναβάτης, από τις Σπέτσες, έτρεξε για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα κατορθώνοντας μάλιστα να τερματίσει στην 3η θέση.
Στην mx85 έτρεξε ο 14χρονος Σωτρήρης Πασπαλιάρης, από το Άργος, ο οποίος τερμάτισε στην 6η θέση.
Αρκετά αξιοπρεπής παρουσία για τα δύο πιτσιρίκια που για πρώτη φορά αγωνίστηκαν σε επίσημους αγώνες και εν μέσω ανταγωνισμού κατόρθωσαν να ξεπεράσουν το άγχος τους αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον, αποτελούν άλλωστε το νέο αίμα του ελληνικού Motocross.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Τέλος, στην MX1 την ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Μπουρίκας, ο οποίος παρότι δεν ακολούθησε ολόκληρη το πρωτάθλημα φέτος, τερμάτισε στην 10η θέση. Στην 22η θέση βρίσκεται ένας ακόμη αναβάτης της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. Ο λόγος για τον Μαρίνο Χάλα, ο οποίος έτρεξε φέτος δυο πρωταθληματικούς αγώνες στην ΜΧ1 καταλαμβάνοντας την 22η θέση ανάμεσα στους 41 συμμετέχοντες αναβάτες.
Το Αθλητικό Σωματείο της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. κατετάγη 15ο ανάμεσα σε 41 σωματεία φέτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το προφίλ και η αγωνιστική παρουσία του καλαματιανού κάθε χρόνο δυναμώνει και περισσότερο με περισσότερους αθλητές, εντός και εκτός Μεσσηνίας, που φαίνεται να εμπιστεύονται τα μέλη του Δ.Σ. τα οποία επιδιώκουν συνειδητά να βοηθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό αθλητές με μέλλον και δυναμική, εβρισκόμενα δίπλα σε κάθε προσπάθειά τους. Το Δ.Σ. της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. συγχαίρει όσους αθλητές έτρεξαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross.

Αναμονή μέχρι το Σεπτέμβριο
Η δράση των δυο τροχών μπαίνει σε αναμονή μέχρι τον Σεπτέμβρη, οπότε ξεκινούν τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα Νοτίου και Βορείου Ελλάδος. Συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου η εκκίνηση των νέων Περιφερειακών Πρωταθλημάτων θα γίνει σε Αρχαία Ολυμπία (από το σωματείο ΑΟΛΜΟ), και Πτολεμαΐδα, αντίστοιχα.

324 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply