ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Φωτεινή Μπούνα στο προπονητικό τιμ του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας

0
    ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Σε περίοδο προετοιμασίας βρίσκεται εδώ και ένα μήνα το αγωνιστικό τμήμα του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας που αποτελείται πλέον από 20 αθλήτριες. Σε καθημερινή βάση στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι οι προπονήτριες του ΡΟΚ έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα που …τα περιλαμβάνει όλα! Μπαλέτο, ενδυνάμωση, τεχνική οργάνων ρυθμικής και πολύ παιχνίδι αλλά και μπάνιο στην θάλασσα γιατί πάνω απ’ όλα είναι παιδιά και ως γνωστόν ο αθλητισμός και το παιχνίδι είναι ιδανικός συνδυασμός!rok-2
Μάλιστα, αρκετές προπονήσεις έγιναν στα εξωτερικά όργανα που διαθέτει το δημοτικό στάδιο, τα οποία τοποθέτησε φέτος ο Αθλητικός Φορέας του Δήμου Καλαμάτας επιδιώκοντας να καλύψει τις ανάγκες των ανεξάρτητων και οργανωμένων αθλούμενων συμπολιτών μας. Τα κορίτσια του ΡΟΚ σήκωσαν βάρη, έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης σε ελλειπτικό και άλλα μηχανήματα… απολαμβάνοντας τον ήλιο!
rok-4
Όλα αυτά βεβαίως υπό την επίβλεψη των προπονητριών του συλλόγου Χριστίνας Μανέτα, Κατερίνας Κολοβού, Βάσιας Αναγνωστοπούλου και πλέον μιας ακόμη ικανής προπονήτριας, που προστίθεται στο δυναμικό προπονητικό τιμ του Ομίλου με σκοπό την καλύτερη ανταπόκριση στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του ΡΟΚ η «οικογένεια» του οποίο κάθε χρόνο «μεγαλώνει»!
«Φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε και νέα προπονήτρια την φωτεινή Μπούνα, παλιά αθλήτρια της ρυθμικής και μάλιστα παλιά αθλήτρια της Χριστίνας Μανέτα…» αναφέρει η ανακοίνωση του Ρ.Ο. Καλαμάτας.
Τέλος, να σημειωθεί ότι από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι έγγραφες στα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας για τη νέα σεζόν.
rok-3

645 Συνολικές προβολές, 4 Σήμερα

Leave a Reply