ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θετική ανταπόκριση και ευμενή σχόλια για τις αλλαγές στη «ΦΩΝΗ»

0
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος «επεξεργάζεται» τα χρώματα και του… ανοίγει η όρεξη για γράψιμο!

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος «επεξεργάζεται» τα χρώματα
και του… ανοίγει η όρεξη για γράψιμο!

Τη στιγμή που ο κόσμος… αλλάζει, παρασύροντας στους ραγδαίους ρυθμούς της νέας εποχής, κυριολεκτικά τα πάντα, αμέτρητα μάτια, παρακολουθούν το χρόνο και τις αποστάσεις να… μικραίνουν!

Η τεχνολογία, επηρεάζει τη ζωή όλων μας σε κάθε της έκφανση και η «ΦΩΝΗ», αποκτά ακόμη περισσότερη… δύναμη και τη χρωματιστή αίγλη που της πρέπει, υπηρετώντας το ρόλο που από την πρώτη στιγμή της γέννησής της, πιστά υπηρετεί, στην κατεύθυνση της υγιούς και έγκυρης ενημέρωσης, με σεβασμό στον πολίτη και στόχο την καταγραφή και παρουσίαση των γεγονότων, έτσι όπως ακριβώς έχουν! Για την ενημέρωση των πολιτών και την ενίσχυση των αντιστάσεων των τοπικών κοινωνιών στην ισοπεδωτική δυναμική της παγκοσμιοποίησης.
Το Σαββατοκύριακο, η «ΦΩΝΗ» κυκλοφόρησε ανανεωμένη, όχι μόνο ως προς το χρώμα, αλλά και τη δομή της, με πάντα πλούσια ύλη, σε μικρότερα κείμενα που κρύβουν… όλη την ουσία των γεγονότων και φυσικά, αποκαλύψεις!

ΑΙΣΘΗΣΗ

Αίσθηση, στη Μεσσηνία και όχι μόνο άλλωστε, προκάλεσε το ρεπορτάζ αναφορικά με το «ουκρανικό κανόνι» που… έσκασε στην αγορά της Καλαμάτας, με τους πολίτες να λύνουν της σιωπή τους και να καταγγέλλουν όσα πριν το δημοσίευμα δεν τολμούσαν, επικοινωνώντας μαζί μας και δίνοντάς μας νέα στοιχεία που σύντομα θα φέρουμε στο φως, για τη σοβαρή αυτή υπόθεση!

Μια υπόθεση που τράβηξε πολλών τα βλέμματα και «δρόσισε» αναγνωρίσιμους και όχι μόνο, Μεσσήνιους και Καλαματιανούς, οι οποίοι διαπίστωσαν τη… χρωματιστή πια, στήριξη της κοινωνίας και τον έλεγχο της εξουσίας, που για χρόνια, όπως ξέρει καλά, κάνει η «ΦΩΝΗ»!

Αυτοί που διάβασαν στη νέα έκδοση της «ΦΩΝΗΣ», την υπόθεση εξαπάτησης από Ουκρανούς «επενδυτές», αρκετών ως φαίνεται πολιτών (πέραν του ενός, πρώην εφοριακού που μίλησε επώνυμα στην εφημερίδα), αλλά και στη foninews.gr ήταν πάρα πολλοί και είχαν μόνο θετικά σχόλια να κάνουν για την ανάδειξη ενός τόσο σοβαρού θέματος, το οποίο μάλιστα έχει και πολλές προεκτάσεις…

ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Θέμα συζήτησης οι αλλαγές στη «ΦΩΝΗ» παντού στη Μεσσηνία. Στα παραδοσιακά καφενεία, σε νεανικές καφετέριες, σε παραλίες πόλεων και χωριών, μικροί και μεγάλοι με τη «ΦΩΝΗ» στο χέρι σχολίαζαν τα χρώματα και τα θέματα ενδιαφέροντος του καθενός!

amalia

Η Αμαλία Κουφάκη-Κατελάνου αντιδρά με ικανοποίηση για τις χρωματικές επιλογές της «Φ»

Εντύπωση προκάλεσαν πέραν της αποκάλυψης για το «ουκρανικό κανόνι», το αφιέρωμα στην επιχείρηση Γ. Κωστόπουλου (Προϊόντα Αρτοποιΐας-Ζαχαροπλαστικής και Ιδέες διακόσμησης και συσκευασίας) στην καρδιά της Καλαμάτας.

Επίσης σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις που έχουν ξεχωριστή θέση στη «ΦΩΝΗ», ενώ πολιτιστικά δρώμενα (αποκλειστική συνέντευξη Ρος Ντέιλι), αθλητικά ρεπορτάζ, σχόλια και Γκόλφω μετά συνοδού στην παραλία, συζητήθηκαν ευμενώς!

ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ…

Και η Ραλλία προχθές στο Πάρκο του Αλμυρού με ενδιαφέρον διαβάζει τη νέα «ΦΩΝΗ»

Και η Ραλλία προχθές στο Πάρκο του Αλμυρού
με ενδιαφέρον διαβάζει τη νέα «ΦΩΝΗ»

Πολλά τα τηλεφωνήματα, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και σχόλια μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε τις καινοτομίες δίνοντας νέα διάσταση στην τοπική ενημέρωση. Με σύμμαχο την κοινωνία και τους πολίτες πάντα θα είμαστε ένα βήμα μπροστά και απέναντι από την εξουσία (την κάθε μορφής εξουσία) για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, όπως το εννοούμε εμείς και συνάδει με το κοινωνικό συμφέρον.

Η «ΦΩΝΗ» ευχαριστεί όλους για τη στήριξη και την αναγνώριση και δηλώνει πως θα είναι πάντα δίπλα στον πολίτη, καταγράφοντας προβλήματα και αναδεικνύοντας πραγματικές ειδήσεις, όπως ακριβώς έχουν!!!

 

Leave a Reply