ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κανόνια και πυραμίδες, εν μέσω καύσωνα …σκάνε και αναστατώνουν την Καλαμάτα! 

0

ΟΛΑ τα είχαμε, οι «πυραμίδες» μας έλειπαν στην τοπική αγορά και τα ουκρανικά «κανόνια» που… βομβαρδίζουν τώρα την Καλαμάτα!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της «Φ» το Σάββατο μπορεί να έπεσε ως κεραυνός εν μέσω καύσωνα (αστραπή τον Αύγουστο έλεγε ο μακαρίτης ο παππούς μου), ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που συζητούσαν εδώ και καιρό σε καλαματιανές πιάτσες για το «ουκρανικό» πρόβλημα.

ΑΛΛΟΙ, βλέποντας τις ανεξήγητα πολλές ενοικιάσεις ακινήτων (σπίτια και καταστήματα), άλλοι για την ουκρανική απραξία αξιοποίησης των μισθωμένων καταστημάτων, δεν μπορούσαν να εξηγήσουν ή συνδυάσουν με πρακτικές «πυραμίδας» τα… ουκρανικά «επενδυτικά» σχέδια!

ΜΑΛΙΣΤΑ όταν η εταιρεία «χτύπησε» μετά από σειρά άγονων διαγωνισμών, το Τουριστικό του Ταϋγέτου, ανέβηκε το πρεστίζ της και πολλοί προσέτρεξαν να γνωρίσουν και να συνεργαστούν με τον Αντρέϊ, αναζητώντας υπερκέρδη από τους… ουκρανικούς παραδείσους!

ΚΑΤΙ η άνεση και το μετρητό των πληρωμών, κάτι η χλίδα με λιμουζίνες, λουκούλλεια γεύματα και άλλες ανέσεις που σε εποχή κρίσης φαντάζουν άπιαστο όνειρο, οι Ουκρανοί της Καλαμάτας είχαν γίνει περιζήτητοι!

ΩΣΤΟΣΟ τους τελευταίους μήνες τα πράγματα φαίνεται ότι στράβωσαν αφού ο Αντρέι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανειλημμένες υποχρεώσεις.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ πληρωμών σε ενοίκια, εγκατάλειψη ακινήτων, γκρίνιες εργαζομένων, συνεργατών  και άλλα πολλά!

ΤΕΛΙΚΗ η καταγγελία πρ. διευθυντή της ΔΟΥ Καλαμάτας τάραξε τα νερά, φέρνοντας τα πάνω κάτω!  Τώρα το… «ουκρανικό όνειρο»  της Καλαμάτας φαντάζει εφιάλτης, καθώς οι διαστάσεις της «πυραμίδας» είναι ανυπολόγιστες!

ΑΣΕ που και η αμερικάνικη λιμουζίνα (φωτό), παρκαρισμένη μήνες στη Ναυαρίνου διαφημίζοντας το Fernando, όπως έμαθα… έκανε φτερά!

ΠΟΛΛΑ ακούγονται για την υπόθεση με τη λιμουζίνα και την… εξαφάνισή της, αυτό όμως που εγκύρως σας πληροφορώ είναι ότι βρίσκεται ήδη στην Ουκρανία! Εκτός και… έχασε το δρόμο!!!

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ των εξελίξεων σας συνιστούμε ψυχραιμία γιατί η «υπόθεση Ουκρανών» φαίνεται ότι έχει βάθος. Μάλιστα η μέχρι τώρα σιωπή της πλευράς των Ουκρανών αυτούς τους ισχυρισμούς και τα επιχειρήματα ενισχύει!

ΚΑΛΗ εβδομάδα, λοιπόν, και μακριά από… κανόνια, πυραμίδες και άλλα «επενδυτικά» παράξενα!!!

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

Leave a Reply