ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καύσωνας άργησε πολύ, τον προλαβαν οι κυβερνήσεις …

0

Ο καύσωνας είναι όπως οι πολιτικές εξελίξεις! Ποτέ δεν μας αρέσουν τόσο για να τις χαρούμε μόλις έρχονται ! Το χειμώνα κάνει κρύο, δεν μας αρέσει!  Το καλοκαίρι κάνει  ζέστη  δεν μας αρέσει ! Έχετε  δεξιά κυβέρνηση, τρέχετε  να σας «σώσει» η ελπίδα της αριστεράς!

Του ΘΟΔΩΡΟΥ  ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Κανα δυο χρόνια με… Μαδούρους και Μαυρογιαλούρους αριστερούς και τρέχετε ξανά πίσω στην αγκαλιά των τζακιών της δεξιάς ! Όπως θα έλεγε και ο Γκιωνάκης : «Επιτέλους τι θέτε» ; Είναι είδηση η ζέστη το καλοκαίρι και κάνουμε «διαγωνισμό» ποια πόλη θα πιάσει το μεγαλύτερο βαθμό, λες και κάνουμε διαγωνισμό πανελλήνιο ; Οχι βέβαια , αλλά επειδή λίγο έως πολύ ο Ελληνικός λαός  εξαρτάται από το χαζό παραλληλόγραμμο  της τηλεόρασης , και επειδή…  δεν σκοτώνονται εκατό συμπολίτες μας  και δεν πέφτει η κυβέρνηση, πρέπει κάτι να πέσει στον τηλεοπτικό αέρα των ειδήσεων,  για να πουλήσουμε τίποτε αλόες και κινητά τηλεφωνά!!!  45 βαθμούς στη Λάρισα  συνοδευόμενος   από  εικόνα  γυναικών με οπίσθια  και μαγιό  να λιάζονται!

Ήθελα να ήξερα όλες αυτές οι ξεβράκωτες  με τους  45 βαθμούς βγαίνουν ή αυτή την εποχή του καύσωνος  είναι η εορτή της συμπαθούς τάξεως των  μπανιστιρτζήδων;;; Δε βαριέστε καρπούζια  δεν μπορεί να πουλήσει η τηλεόραση, πουλάει καύσωνα να τρομάξουν  και οι τηλεθεατές και να πάνε να αγοράσουν αιρκοντίσιον  να κλειστούν στο… παχνί και να μη βγαίνουν ούτε χάπια να αγοράσουν από  το φαρμακείο! Ομως με 2-3 μέρες  καύσωνα δεν γίνεται δουλειά ! Χρειάζεται ένα δεκαπενθήμερο να πάρουμε και  ηλεκτρικό ρεύμα από την Ιταλία ή τα Σκόπια, να βάλουμε κλιματιστικό ακόμα και στο μπάνιο, και σε αυτό το διάστημα η κυβέρνηση να «περνάει» φορολογικά νομοσχέδια και να πουλάει λιμάνια και αεροδρόμια! Και ο καψωμένος  πολίτης να βρίσκεται  κρατούμενος στα… κρατητήρια του κλιματισμού ! Ασε που έχουμε και οδηγίες από το κράτος για τον καύσωνα ! Να τρώμε ελαφρά να μην εργαζόμαστε και να μην κυκλοφορούμε και πολύ !

Μα αυτό κάνουμε μέχρι τώρα και χωρίς καύσωνα… μόνο με την κρίση, την ανεργία, τις φοροεπιδρομές και περικοπές! Αφήστε μας λοιπόν μετεωρολόγοι και μελλοντολόγοι να κάνουμε τη δουλειά μας  και το πετσί μας καταλαβαίνει αν αντέχουμε και ποσό. Και ζέστη υπάρχει και κ@λοι υπάρχουν και διάθεση υπάρχει ! Λεφτά για να κάνουμε διακοπές σε γνώριμους και μαγικούς τόπους δεν υπάρχουν!  Αφήστε μας, λοιπόν, να βράσουμε στο ζουμί μας ! Κι άμα δείτε τον καύσωνα πέστε του ότι άργησε! Τον πρόλαβαν οι κυβερνήσεις της Ελλάδας …Vamos ala playa !

Leave a Reply