ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις φυλακές της Τρίπολης ο 83χρονος παιδόφιλος της Καλαμάτας

0

ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΘΕΙ

Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται ο 83χρονος Γιώργος Κούτρος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος την περασμένη εβδομάδα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα! Ο 83χρονος, είχε από την πρώτη στιγμή παραδεχθεί πως ασέλγησε σε βάρος του 12χρονου αγοριού και πως επιχείρησε και να τον παρενοχλήσει σεξουαλικά! Το φρικιαστικό αυτό περιστατικό, σημειώθηκε μέσα στην παιδική χαρά, στην οδό Λακωνικής στην Καλαμάτας, με τον ηλικιωμένο, όπως ο ίδιος κατέθεσε, να δίνει 5 ευρώ στο αγοράκι, το οποίο το γνώριζε καλά, καθώς ήταν γείτονας, για να πάρει παγωτό! Μάλιστα, στην ανατριχιαστική – φρικαλέα περιγραφή, ο ηλικιωμένος, έκανε λόγο για προσπάθεια από το αγόρι, να του κατεβάσει το παντελόνι και να τον γαργαλίσει παίζοντας δήθεν, τονίζοντας πως αυτός μετά, πρότεινε να έρθει μαζί του σε συνουσία, κάτι που το παιδί δε δέχθηκε!!!

Το… κουβάρι, της φρικτής αυτής, υπόθεσης, ξετύλιξε ένας νεαρός «ντελιβεράς», ο οποίος είδε με τα μάτια του το παιδί, να έχει σκύψει πάνω από τον ηλικιωμένο και… ξεσήκωσε τον κόσμο, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία! Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν είδαν τον 83χρονο μαζί με το παιδί και αμέσως τον συνέλαβαν, ενώ με διακριτικότητα οδήγησαν και το αγόρι στο Τμήμα, όπου οι καταθέσεις και των δύο, «δυστυχώς», φέρονται να ταυτίζονται απόλυτα!
Ο δικηγόρος του 83χρονου Χρήστος Παναγιωτόποπουλος, αφού σημείωσε πως το περιεχόμενο της εξέτασης του κατηγορουμένου προανακριτικά στην Ασφάλεια Καλαμάτας, προδιέγραψε και το είδος των ισχυρισμών που προέβαλε ο ίδιος ενώπιον του ανακριτή Καλαμάτας, επεσήμανε πως ζήτησε τη διακρίβωση του ποσοστού αναπηρίας του στο πλαίσιο ιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να συνεκτιμηθεί κατά την κρίση περί προσωρινής κράτησης, καθώς και διαγνωστική εξέταση της ψυχογενετήσιας κατάστασής του.

Από τα αποτελέσματα αυτών, καθώς ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, θα κριθεί αν θα φυλακιστεί τελικά ή όχι!!!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί  πως η οικογένειά του, η οποία, χωρίς καμμία ευθύνη της, ζει το δικό της συγκλονισμό από το συγκεκριμένο περιστατικό, όπως ανέφερε μιλώντας στη «Φ» ο κ. Παναγιωτόπουλος, εκφράζει την απερίφραστη καταδίκη της και τον αποτροπιασμό της για το συμβάν.

Τέλος, απαντήσεων, χρήζουν και μια σειρά από ερωτήματα, με κοινωνικές προεκτάσεις που προφανώς, πρέπει άμεσα να απαντηθούν…

 

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Leave a Reply