ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

11 χρυσά, 4 ασημένια και 8 χάλκινα μετάλλια ο Άργης στο 1ο Διεθνές Meeting Λουτρακίου

0

23 μετάλλια απέσπασαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας του Άργη Καλαμάτας στο 1ο Διεθνές Meeting Λουτρακίου.
Το 1ο Διεθνές Meeting Λουτρακίου στηρίχθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, εγκρίθηκε από τη Διεθνή Ομοσπονδία Κολύμβησης, με σκοπό να ενταχθεί από τη νέα χρονιά στο διεθνές καλεντάρι της ΚΟΕ. Με Ρωσικές, Πολωνικη, Σουηδική και αρκετές Ελληνικές ομάδες έγινε η αρχή φέτος με στόχο την αναβάθμιση τη νέα χρονιά. Ο Άργης στήριξε αυτήν την προσπάθεια, εντάσσοντάς την στην προετοιμασία της αγωνιστικής του ομάδας ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος, στο Βόλο στις 6 με 9 Ιουλίου 2017, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στα “μικρά” παιδιά, 11 και 12 ετών, να..διεθνοποιηθούν!!!
Το αποτέλεσμα δικαίωσε 100% την επιλογή αυτή των προπονητών του Άργη, αφού εκτός των πολύ καλών επιδόσεων των περισσότερων από τα παιδιά, ήρθαν και… 23 μετάλλια. Εξ αυτών 11 ήταν χρυσά, 4 ασημένια και 8 χάλκινα μετάλλια!
● Οι συμμετοχές και διακρίσεις των δελφινιών της αγωνιστικής ομάδας του Άργη Καλαμάτας: Σολωμάκος Αλεξανδρος (1 χάλκινο μετάλλιο), Βλάσσης Ορέστης (2 χρυσά, 2 χάλκινα μετάλλια), Αθανασουλάκης Αναστάσιος (2 χρυσά μετάλλιο), Σταθοπούλου Ευθυμία (4 χρυσά, 1 χάλκινο και ένα χρυσό μετάλλιο στα 4Χ100 Ελεύθερο), Στάν Μπριντούσα (2 χρυσά και ένα επιπλέον στην 4Χ100 Ελεύθερο), Τηγανέα Πηνελόπη 2 ασημένια και ένα χρυσό μετάλλιο στην 4Χ100 ελεύθερο, Γεωργιοπούλου Μαρία 1 χρυσό μετάλλιο στην 4Χ100 Ελεύθερο
arghs-loytraki-2

● Οι συμμετοχές και διακρίσεις των «μικρών δελφινιών» της προαγωνιστικής ομάδας του Άργη: Μπάκας Νίκος 1 χάλκινο μετάλλιο, Μιχαλόπουλος Δημήτρης, Πατικοπούλου Άρτεμις:( 1 ασημένιο και 2 χάλκινα), Δρακοπούλου Λευκή 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο, Μαζαράκη Αναστασία, Βρυώνη Ευδοκία, Στρακινάρ Χρυσούλα και Γεωργουλέα Αργυρώ.
Από τις σημαντικότερες στιγμές για τον Άργη, η στιγμή που ανακοινώθηκε η Ευθυμία Σταθοπούλου ως η καλύτερη κολυμβήτρια των αγώνων στην κατηγορία C ( γεννημένες 2003-04), σύμφωνα με τη διεθνή βαθμολογία της FINA και για την επίδοση της στα 200μ. Ελεύθερο (2:15:81) και βραβεύτηκε γι αυτό, καθώς και όταν η Μπριντούσα Σταν “έπιασε” το όριο και στα 100μ. Πρόσθιο για τον Βόλο!!

Leave a Reply