ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τη Μεσσηνία η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής!

0

Ο WRO Hellas διοργανώνει ετησίως δύο ξεχωριστούς διαγωνισμούς για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες: τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (Οκτώβριος – Μάρτιος) και τον Εθνικό Διαγωνισμό WRO (Μάρτιος – Ιούλιος).

Οι ομάδες που προκρίνονται από τον Εθνικό Διαγωνισμό WRO απαρτίζουν την Ελληνική Ολυμπιακή Αποστολή που λαμβάνει μέρος στη World Robot Olympiad που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Κόστα Ρίκα!

Σε αυτή την αποστολή εισιτήριο έχουν «κλείσει» δυο ομάδες από τη Μεσσηνία και την bitLab Πληροφορική και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.

Στην Κατηγορία Ρομποτικού Ποδοσφαίρου στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής WRO που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017 με περισσότερες από 140 συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα, με προπονητή τον Λεωνίδα Φίλο οι δυο ομάδες της bitLab κατέλαβαν τις δυο πρώτες θέσεις.

Μεγάλη επιτυχία για την bitLab Πληροφορική και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και τους μαθητές της, που πλαισιώνουν την νικήτρια ομάδα και μάλιστα θα αποτελέσουν την μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής του WRO που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στην Costa Rica, στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τα ονόματα των παιδιών που διακρίθηκαν είναι: Γιώργος Μπάκας, Δημήτρης Κουτσιούκος, Ναπολέων Κωστούλας, Ξενοφώντας Πλεματιάς, Νίκος Γιαννόπουλος και Αντώνης Καργάκος.

Leave a Reply