ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξωραϊσμό σε παιδικές χαρές επιχειρεί  έστω και αργά ο Δήμος Τριφυλίας

0

H καθαριότητα αποτελεί για τους Δήμος μισή αρχοντιά. Προτεραιότητα δίνουν οι πολίτες μαζί με τους επαγγελματίες για καθαρούς κοινόχρηστους χώρους κι ευτυχώς ορισμένες φορές ακολουθεί ο Δήμος. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια σε ρεπορτάζ είχε αναδειχθεί ο καθαρισμός σε δημόσιους χώρους όπως οι παιδικές χαρές.

Το αποφάσισε ο Δήμος Τριφυλίας μέσα στον Ιούλιο πράττοντας ορθά να καθαρίσει την παιδική χαρά στο Κοπανάκι λόγω της έλευσης επισκεπτών μαζί με μηχανήματα του Δήμου προκειμένου ο χώρος να εξωραϊστεί και να ευπρεπιστεί. Φυσικά το θεωρούμε πάνω από όλα θετική κίνηση. Μάλιστα ο δήμαρχος στο δημόσιο λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα σχολίασε χαρακτηριστικά ότι: “Κανείς δεν θυμάται από  πότε είχε να καθαριστεί η παιδική χαρά στο Κοπανάκι…”, κοντά στο κέντρο του χωριού. Προφανώς όμως δεν το θυμάται ούτε η Δημοτική αρχή που είναι κοντά τρία χρόνια στην εξουσία ότι, επιτέλους, υπάρχει παιδική χαρά στο Κοπανάκι την έδρα της Δ.Ε. Αετού. Σε ρεπορτάζ μας όμως το είχαμε αναφέρει πολλάκις.

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ…

Όπως για την παιδική χαρά στο πάρκο του ΟΣΕ στην Κυπαρισσία που πρέπει να ευπρεπιστεί. Μάλιστα στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει τα βράδια ευτυχώς φωτισμός, αλλά η κεντρική είσοδος παραμένει κλειστή προκειμένου να μην είναι προσβάσιμη σε επιτήδειους που θα προκαλούσαν όπως παλιότερα ζημιές. Αλλά δεν δικαιούνται μια παιδική χαρά προσβάσιμη το κέντρο της πόλης έστω; Να μιλήσουμε και για άλλα σημεία που χρήζουν καθαριότητας σε άλλο σχόλιό μας;

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Leave a Reply