ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιστρέφει 27-30 Ιουλίου το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας

0

Το φετινό Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, το οποίο μετά την περσινή του επιτυχία, με τη συμμετοχή πάνω από 150 Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, 60 εθελοντών και πάνω από 12.000 θεατών, επιστρέφει δυναμικά στις 27, 28, 29 και 30 Ιουλίου 2017, με καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και πολλά παράλληλα δρώμενα από φορείς της πόλης μας και καλεσμένους ομάδες και καλλιτέχνες!!!
Φέτος, στην Κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ θα παίξουν οι Koza Mostra, Blend Miskin and the Roots Evolution, ΦΑΚΑ, Deejay Nic and the Band, One Year Delay και πολλοί άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα!
· Την Παρασκευή 28 Ιουλίου οι KOZA MOSTRA, μετά από εκατοντάδες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, έρχονται Καλαμάτα και μας καλούν σε ένα μοναδικό live που θα εξελιχθεί σε ένα ξέφρενο πάρτυ βαλκανικού-ska-ρεμπέτικου ήχου!!! “Οι Koza Mostra εξελίσσονται αισίως σε ένα από τα μεγαλύτερα ska συγκροτήματα” BBC News.
· Ένα μοναδικό μουσικό project έρχεται αυτό το καλοκαίρι στο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας… Οι Deejay Nic The Band συνδυάζουν dubstep με hard rock live μουσική και ξεσηκώνουν το κοινό.

 ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!

Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας είναι ένα διεθνές, εθελοντικό, μη εμπορικό φεστιβάλ, το οποίο έχει ως στόχο να προσφέρει έναν ανοιχτό χώρο σε νέους καλλιτέχνες για να παρουσιάσουν και να προωθήσουν τη δουλειά τους.

Είναι ένα μη-πολιτικό, μη-θρησκευτικό, μη κερδοσκοπικό φεστιβάλ με ελεύθερη είσοδο για όλους, αυτό-χρηματοδοτούμενο και βασίζεται στον εθελοντισμό.

Σε αυτή την προσπάθεια αυτοχρηματοδότησης μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε. Ακόμα και το ελάχιστο ποσό μπορεί να κάνει τη διαφορά διότι όσο περισσότερα χρήματα μαζευτούν τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα μπορούμε να δώσουμε σε νέους καλλιτέχνες. Η δωρεά σας θα βοηθήσει με την υλικοτεχνική υποστήριξη του φεστιβάλ και να πληρώσει τη στέγαση καλλιτεχνών που έρχονται από μακριά.
Μπορείτε εύκολα χωρίς εγγραφή να στηρίξετε (back it) αυτή την προσπάθεια στο https://www.indiegogo.com/projects/kalamata-street-festival-greece-community#/

Leave a Reply