ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.: Με παράβολο 50 € η συμμετοχή στα πρωταθλήματα Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων &Νεανίδων

0

Την καταβολή παραβόλου αξίας 50 ευρώ μαζί με κάθε δήλωση συμμετοχής των Πρωταθλημάτων Παίδων – Εφήβων – Κορασίδων και Νεανίδων της νέας αγωνιστική περιόδου, αποφάσισε η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.. απόφαση που ενέκρινε σε πρόσφατη συνεδρίασή του το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι τις 12 Ιουλίου 2017.

Ειδικότερα, η απόφαση αναφέρει «Τα χρήματα που θα εισπραχθούν από τα παράβολα συμμετοχής σε όλα τα Πρωταθλήματα, θα επιστραφούν στα σωματεία που θα καταβάλουν διπλάσιο ή μεγαλύτερο ποσό για τα έξοδα μετακίνησης και ημεραργίας των Διαιτητών – Κριτών, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Από τη Γραμματεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα συνταχθούν πίνακες όλων των Πρωταθλημάτων, στους οποίους θα αναγράφεται η δαπάνη μετακίνησης & ημεραργίας των Διαιτητών και Κριτών για κάθε σωματείο. Βάσει αυτών θα γίνει ο απαιτούμενος συμψηφισμός της δαπάνης, 1ον) με τη λήξη του 1ου γύρου και 2ον) με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Το παράβολο συμμετοχής θα καταβάλλεται με ταχυδρομική επιταγή στη Διεύθυνση: Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. – Μαιζώνος 57 και Ευριπίδου – 24132 Καλαμάτα.

Επίσης σας επισυνάπτουμε δηλώσεις συμμετοχής για τα Πρωταθλήματα Παίδων – Εφήβων και Κορασίδων – Νεανίδων, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να επιστραφούν το αργότερο μέχρι τη Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, μαζί με τα παράβολα συμμετοχής, προκειμένου να προβούμε στην έκδοση των Ειδικών Προκηρύξεων, των παραπάνω Πρωταθλημάτων.

Με τη δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε να αποσταλεί και η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου σας.»

97 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply