ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη στις γυναίκες, 5η στη γενική στα 2 km η 11χρονη Άρτεμις Πατικοπούλου του Άργη Καλαμάτας

0

Μόλις 11χρονών είναι η φετινή νικήτρια των δυο χιλιομέτρων στον Κολυμβητικό Αγώνα Δυτικής Μάνης που έγινε το περασμένο Σάββατο στην παραλία της Στούπας. Το όνομα αυτής, Άρτεμις Πατικοπούλου! Το νεαρό “δελφίνι” του Άργη Καλαμάτας ξεπέρασε κάθε αντίπαλο στον αγώνα που στον οποίο συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά και κατόρθωσε να φτάσει πρώτη στον τερματισμό! 

Πέρυσι η 11χρονη Άρτεμις είχε λάβει μέρος στον αγώνα ενός (1) χιλιομέτρου όπου είχε τερματίσει δεύτερη! Φέτος στην διπλάσια απόσταση, 2 χιλιόμετρα, η πολλά υποσχόμενη νεαρή κολυμβήτρια του Άργη Καλαμάτας ξεπέρασε την περσινή της επίδοση και κατετάγη 1η στις γυναίκες και 5η στη γενική κατάταξη.

patikopoyloy-artemis-2

Πρόκειται για μια κολυμβητήρια στο πρόσωπο της οποίας μπορεί κανείς να οραματιστεί το μέλλον της μεσσηνιακής κολύμβησης. «Η Άρτεμις είναι στο σύλλογό μας από πολύ μικρή ηλικία και αγωνιστικά κολυμπά τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι ένα παιδί που έχει δείξει ότι στο μέλλον μπορούμε να περιμένουμε αρκετά από αυτήν καθώς αγωνίζεται πάντα και δεν τα παρατά ποτέ!» μας είπε η προπονήτριά της Βάσω Τσακάκου η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για όσα πέτυχε η νεαρή Άρτεμις την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε πρόσφατα: «Η φετινή της χρονιά ήταν πολύ επιτυχημένη καθώς σάρωσε τα χρυσά μετάλλια σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, κλείνοντας μάλιστα τη χρονιά της με μια 4 θέση στα 400 μ. Ελεύθερο, 8η στα 100 Ύπτιο και 9η στα 200 μ. Ελεύθερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στο Περιστέρι.»

Όσο για το μέλλον και όσα επιδιώκει η νεαρή αθλήτρια με τους προπονητές της δεν είναι άλλα από την αγωνιστική βελτίωση και ο προβιβασμός της στις αγωνιστικές κατηγορίες.

«Ο στόχος της νέας χρονιάς είναι ένας η εξέλιξη και οι σωστές βάσεις για να περάσει αργότερα στις αγωνιστικές κατηγορίες, όπου τα πράγματα και ο ανταγωνισμός δυσκολεύουν!», διευκρίνισε η κα Τσακάκου.

 

Leave a Reply